Öröm a Jobbiknál: sokat erősödött a párt az előző választásokhoz képest


2014-04-07 02:55:08  | cikk: HuHa  | 


Öröm a Jobbiknál: sokat erősödött a párt az előző választásokhoz képest főképe
22 óra előtt nem sokkal kereste fel hírportálunk a Jobbik Szent László utcai irodáját, a párt helyi vezetői, aktivistái és országgyűlési képviselőjelöltje is itt figyelte a beérkező eredményeket és a televíziós választási műsorokat. A Nemzeti Szalonban izgatott, bizakodó hangulat uralkodott. Ferenczi Gábor a Pápa központú választókerület jelöltje elsősorban köszönetet mondott mindazoknak, akik segítettek a kampányban, és akik a nemzeti oldalt erősítették. Az akkori eredményeket látva úgy fogalmazott, markáns erősödés mutatkozik a kistelepüléseken, míg Dabronyban négy évvel ezelőtt nem sikerült győznie, addig most például ott is és Kupon is egyéniben és listán is első lett, de Nagyacsádon is győzelmet szerzett a Jobbik.
-A választókerület minden szavazókörében érezhető a Jobbik megerősödése, Pápán 2010-ben nem tudtuk megelőzni egy szavazókörben sem az MSZP-t, most pedig több szavazókörben is a második helyen végeztünk. Abban bízom, hogy itt a választókerületben és országosan is legalább a második helyet meg tudjuk szerezni, ami tekintettel arra, hogy a Jobbiknak sokkal kevesebb anyagi- és médialehetősége volt a kampányban egy hatalmas eredmény lenne.
Ferenczi Gábor hozzátette, nagyon sokat dolgoztak és ennél többet nem lehetett volna hozzátenni az eredményhez. Reményei szerint ez az erősödés nem fog megállni és az önkormányzati választáson sokkal több önkormányzati képviselője lesz a Jobbiknak, mint 2010-ben. Arra a kérdésre, hogy nem félő-e, hogy Európa megijed a Jobbik előretörésétől, Ferenczi Gábor így válaszolt:
- Mitől ijedne meg? Az a normális értékrend, amit a Jobbik képvisel. Tőlünk nyugatra az, hogy valaki a saját nemzetének az érdekeit vállalja fel és képviseli, minden párt számára a nemzeti minimum kell, hogy legyen. Azt tartom szomorúnak, hogy Magyarországon egyedül a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviseli a nemzeti érdeket, szemben a külföldi tőke magyarországi helytartójaként működő, egymást váltó balliberális és jobbliberális pártokkal.
Ferenczi Gábor úgy értékelte, a Jobbik jól tudta mozgósítani szavazótáborát és abban bízik - mivel a párt a fiatalok körében már most is az első helyen áll - a következő választáson még jobb eredményt ér el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!