Kéttornyúlakon dr. Kovács Zoltán nyert – megvan az első nem hivatalos szavazóköri eredmény


2014-04-06 20:53:46  | cikk: HuHa  | 


Kéttornyúlakon dr. Kovács Zoltán nyert – megvan az első nem hivatalos szavazóköri eredmény főképe
Nem sokkal ezelőtt végzett a szavazatok megszámolásával a 20. számú pápai szavazókör szavazatszámláló bizottsága. Ebben a szavazókörben a kéttornyúlakiak járulhattak urnához. A városrészben 375-en jogosultak a szavazásra, közülük 251-en éltek szavazati jogukkal, ez 66,9 százalékos részvételi arányt jelent. Mint megtudtuk, az első szavazó már a 6 órás nyitáskor érkezett, legtöben pedig 9 és 11 óra között, illetve 15 és 17 óra között keresték fel a szavazó helyiséget. A falu közösségi házában kialakított szavazókörben zavartalanul zajlott a választás. A19 órás zárást követő uranbontás után egy órával már ismert volt a nem hivatalos eredmény.
Eszerint a tíz egyéni jelölt közül dr. Kovács Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje kapta a legtöbb szavazatot, 133-an húzták be a neve mellé az ikszet. Ferenczi Gáborra, a Jobbik jelöltjére 56-an voksoltak, Gőgös Zoltán MSZP-s politikus, a Kormányváltók jelöltje pedig 48 szavazatot kapott. A választópolgárok közül hatan szavaztak Nyőgér Istvánra, az LMP jelöltjére, ketten Hernádi Tamásra, a JESZ képviselőjére és ugyancsak ketten a Zöldek Pártja színeiben induló Pászli Ferencre. Király Jenny, az Új Dimenzió Párt; Királyné Ferencz Ildikó, az Új Magyarország Párt; Horváth Sándor, a Magyarországi Cigánypárt és Mészáros Szabolcs, az Elégedetlenek Pártja jelöltje nem kapott szavazatot Kéttornyúlakon.
A pártlistára leadott szavazatok a 20. számú szavazókörben az alábbiak szerint alakultak a nem hivatalos végeredmény szerint: a Fidesz-KDNP pártszövetség 130 szavazatot kapott a 251-ből, a Jobbikra 57-en voksoltak, a Kormányváltók pedig 47 szavazatot kaptak. Az LMP-re hatan szavaztak, a Szociáldemokratákra és az Együtt 2014-re ketten-ketten, a Zöldek Pártjára, a JESZ-re, a Munkáspártra és A Haza Nem Eladó Mozgalom Pártra pedig egy-egy voks érkezett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!