Ferenczi Gábor és Nyőgér István is leadta voksát


2014-04-06 16:49:35  | cikk: mo  | 


Ferenczi Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom választókerületi egyéni országgyűlési képviselőjelöltje és Nyőgér István, az LMP képviselőjelöltje nem pápai szavazókörökben adta le voksát, de éltek a nyilvánosság lehetőségével és válaszoltak megkeresésünkre.
Ferenczi Gábor a délelőtti órákban Devecserben járult a szavazóurna elé felesége és devecseri származású szülei kíséretében. A Jobbik képviselőjelöltje elmondta, minden tőlük telhetőt megtettek a választókerületben, amely munkáért külön köszönet illeti Orbán Imre kampányfőnököt. A Jobbik képviselőjelöltje bízik a sikerben, abban, hogy a nemzeti oldal gyűjtőpártja, az egyetlen hiteles magyar érdekképviselet, a Jobbik Magyarországért Mozgalom megkerülhetetlen politikai tényezővé válik – fogalmazott.
- Szemléletváltásra, gyökeres, radikális változásra van tehát szükség, nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra. Így a Jobbik Magyarországért Mozgalom számára a választások megnyerése lehet az egyedüli elfogadható eredmény.
Az eredményeket a választókerületi központban, Pápán, a Nemzeti Szalonban várják este 19.00 órától barátaik, támogatóik körében – jegyezte meg Ferenczi Gábor.

Nyőgér István miután részt vett a Nagytemplomban tartott vasárnapi szentmisén Bakonyjákón szavazott a kora délutáni órákban. Az LMP képviselőjelöltje elmondta, kampányában a párt fennmaradása volt a fő cél, az LMP ismertségét, értékrendjének terjedését kívánta segíteni.
- A helyi kampány szervezettségén bőven lehetett volna javítani, de a szűkös humán kapacitáshoz képest, időközben még néhány segítővel kiegészülve, sikerült hajrázni a végén, többen is emberfeletti munkát végeztek. Ezúton szeretnék köszönetet mondani tevékenységükért. A bennmaradáson túl abban is reménykedem, hogy az országos lista 7. és 8. helye is befutó lehet. Gerstmár Ferencnek, aki megyei és egyben országos választmányi tag, és veszprémi önkormányzati képviselő, a Parlamentben is ott lenne a helye, s Lengyel Szilvia munkájára is szükség lenne, az előző ciklus egyik legaktívabb női képviselőjeként eddig is sokat tett a vidék fejlesztéséért és a helyi gazdálkodókért.
Nyőgér István bakonyjákói voksolása után azonnal buszra szállt, és a tömegközlekedést választva utazik fel Budapestre, hogy a párt tagjaival közösen várják az esti eredményeket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!