Dr. Kovács Zoltán, Gőgös Zoltán és Hernádi Tamás már szavazott


2014-04-06 13:24:58  | cikk: mo  | fotó: dehir.hu  | 


Dr. Kovács Zoltán, Gőgös Zoltán és Hernádi Tamás már szavazott főképe
Ma reggel hat órakor az egész országban, így a Veszprém megyei 4. számú választókerületben is megnyitottak a szavazókörök. A választópolgárok este hét óráig adhatják le voksaikat az ország 10386 szavazókörében. Pápán 31 szavazókörben járulhatnak az urnák elé az állampolgárok. Az Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Iroda kétóránként, összesen hat alkalommal ad tájékoztatást a részvételi adatokról, melyeket hírportálunk Országgyűlési választás 2014. című rovatában kísérhetnek figyelemmel olvasóink.

Hernádi Tamás, a JESZ, Gőgös Zoltán, a Kormányváltás és dr. Kovács Zoltán, a Fidesz-KDNP pártszövetség országgyűlési képviselőjelöltje Pápán élt választójogával.
Hernádi Tamás 10 óra után adta le voksát a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolájában kijelölt szavazókörben. A JESZ képviselőjelöltje nem kívánt válaszolni kérdéseinkre.

Gőgös Zoltán 11 órakor – felesége és lánya társaságában – járult az urna elé a Türr István Gimnáziumban kialakított szavazókörben. Az MSZP, az Együtt, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért Párt és a Magyar Liberális Párt közös jelöltje elmondta, intenzív és kemény kampányt tudhat maga mögött. Kiemelte, január közepétől közel 90 programot bonyolítottak le, képviselőjelöltként pedig közel negyven vidéki fórumon vett részt. Gőgös Zoltán az eredményesség tekintetében úgy fogalmazott, nyilván minden politikai erő, amely indul egy választáson, csak a győzelemmel lehet elégedett. Úgy véli, a kormányváltást preferálók száma elegendő lenne, kérdés, hogy valamennyien elmennek-e voksolni.
- Ma két világkép közül választ az ország: az egyik egy centralista, felülről vezérelt működtetés, a másik, amit mi ajánlunk, egy szélesebb körű koalíción alapuló Magyarország.
A szocialista képviselőjelölt hozzátette, az eredményeket a párt irodájában a kampánycsapat körében várja.

Dr. Kovács Zoltán déli 12 óra előtt a Napsugár Bölcsődében húzta be maga után a szavazó fülke függönyét. A Fidesz-KDNP képviselőjelöltje lányával és fiával érkezett a voksolás helyszínére. Az országgyűlési képviselőjelölt elmondta, mozgalmas és munkás kampányt tudhat maga mögött. Meggyőződése azonban, hogy a végeredmény nem az elmúlt két hónapon, hanem a mögöttünk álló négy év munkáján múlik.
- Nyugodt lelkiismerettel jöttem ma szavazni, hiszen az elmúlt négy évben is megtettem mindent a választókerületért, az itt élőkért. De ha másképp döntenek, én akkor is nyugodtan alszom.
Dr. Kovács Zoltán érdeklődésünkre elmondta, természetesen a győzelemmel lenne elégedett, hiszen ezért dolgoztak az elmúlt négy évben és az eltelt két hónapban is. A politikus megjegyezte, az esti órákban a párt aktivistái, segítői körében várják az eredményeket. Dr. Kovács Zoltán köszönetét fejezte ki a kampánycsapat munkájáért és a választópolgároknak a támogatásért.

A helyi választási iroda tájékoztatása szerint eddig minden a jogszabályoknak megfelelően zajlik. A 13 órai adatok alapján a Pápa központú Veszprém megyei 4. számú választókörzetben a 72 397 regisztrált választópolgárból 22 926 ment el voksolni, amely 31.67 százalékos a részvételi arányt jelent.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!