Nagy Tamás a legjobbkor köszönt be az élvonalban


2014-04-06 11:28:07  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Nagy Tamás a legjobbkor köszönt be az élvonalban főképe
A Lombard Pápa együttese az OTP Bank Liga 23. fordulójában 1-0-s, nagyon fontos győzelmet aratott a Pécs felett. A kevés helyzetet hozó találkozón bár a vendégek domináltak, egy pontrúgásból mégis a hazaiak szerezték meg a győzelmet jelentő találatot, a 29. percben Lazar Arsic szabadrúgását a kapu elé érkező Nagy Tamás talppal jutatta a hálóba. A fiatal védő első találatát szerezte az élvonalban, a legjobbkor, hiszen ez három pontot ért a pápai együttesnek.
- Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, mert tudtuk, hogy a Pécs a kispasszos játékot szereti, de mindenféleképpen a győzelmet tűztük ki célul, hiszen szerettünk volna megtartani helyünket a középmezőnyben – vázolta a mérkőzés előtti célokat a pápai védő. Ez volt az első gólom az NB I-ben, örülök, hogy ez három pontot ért, nagyot küzdöttünk, mindenki odatette magát. Egy nagyon nehéz márciuson vagyunk túl, sorozatban heti két mérkőzésen kellett helytállnunk, emellett sok a sérültünk és a hiányzónk, szeretnénk, ha mindenki a lehető legrövidebb időn belül visszatérne és nagyobb variálási lehetősége lenne a mesternek. Most már csak a bajnokságra kell koncentrálnunk, fontos, hogy frissen tudjunk nekivágni a hátralévő mérkőzéseknek.
A Lombard Pápára nehéz mérkőzések várnak, hiszen jövő héten a Videotonhoz utaznak, majd a Győri ETO-t látják vendégül, ezt követően Budapesten az MTK otthonában lépnek pályára, majd a Debrecen látogat a Perutz Stadionba. Tóth Bálint ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, a Pécs elleni hasonló „kicsi” győzelmek kellenek ahhoz, hogy ennek a sorozatnak úgy tudjanak nekivágni, hogy esélyük legyen jó eredményt elérni. Reményét fejezte ki, hogy a lelkileg és mentálisan nagyon fontos győzelem után jön majd a jobb játék.
- Korábban néhányszor bíráltam a játékosaimat, ők megértették, ez azért volt, hogy több pontunk legyen – fogalmazott Tóth Bálint. Ők partnerek voltak és parádésat küzdöttek. Ez a győzelem pozitív értelemben fordulópont lehet az életünkben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!