Többhetes programsorozat az egészségért - Egészségügyi napok 2014.


2014-04-06 07:47:58  | cikk: mo  | 


Többhetes programsorozat az egészségért - Egészségügyi napok 2014.  főképe
Az egészséges életmód elterjesztése, népszerűsítése a célja annak a programsorozatnak, melyet évek óta, minden tavasszal megszervez a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ. Az Egészségügyi napok 2014. elnevezésű eseménysorozat nem titkolt célja az igény felkeltése az egészséges életmód iránt. Szabadkai Verita hangsúlyozta, többféle programelem várja az érdeklődőket a következő hetekben megrendezendő Egészségügyi napokon: szó esik természetgyógyászatról, fogápolásról, környezetvédelemről, lelki egészségről és természetesen nem maradhat el a teljes értékű, egészséges élet egyik legfontosabb eleme, a mozgás sem. Előadások, sportprogramok, játékos foglalkozások, kerekasztal-beszélgetések várják a rendezvényre látogatókat április 7-27-ig. A többhetes eseménysorozatban a szervezők igyekeznek minden korosztályt megszólítani, s számukra olyan programokat kínálni, melyek talán legnagyobb mértékben érintik őket – tudtuk meg a JMSZK művelődésszervezőjétől.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!