Radics a hosszabbításban mentett pontot


2014-04-05 08:47:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Radics a hosszabbításban mentett pontot főképe
Az U-21-es utánpótlás labdarúgó bajnokságban a házigazda Pápai Egyesített Labdarúgó Club a Szombathelyi Haladás együttesét látta vendégül. A házigazdák tavasszal hullámzó teljesítményt nyújtanak, mérlegük két győzelem, három vereség volt. A Haladás ellen idei harmadik hazai meccsüket játszották, Marton Miklós csapata a 7. helyről várta a kezdést. Az első félidő - bár mindkét oldalon akadtak lehetőségek - nem hozott találatot, a második játékrész 12. percében aztán Baranyai találatával megszerezték a vezetést a vendégek. Egészen a 88. percig őrizték előnyüket, amikor Véber Gergő egy indítás után a kapu bal sarkába helyezett. Sokáig nem örülhettek a hazaiak, ugyanis szinte a középkezdésből Baranyai 16 méterről kilőtte a jobb alsót, amivel ismét a Halinál volt az előny. Amikor már szinte mindenki elkönyvelte a vasi sikert, jött a csereként pályára lépő Radics Dávid, aki a 94. percben egy szabadrúgást védhetetlenül tekert a jobb felsőbe, kialakítva ezzel a 2-2-es végeredményt.

PELC U-21 - Szombathelyi Haladás 2-2 (0-0) Gsz. Véber, Radics ill Baranyai 2

Marton Miklós: Ahogy alakult az eredmény azt kell hogy mondjam, az egy ponttal elégedett vagyok. Sajnos szinte soha nem tudunk a legerősebb összeállításban pályára lépni, sok a sérültünk, az eltiltott labdarúgónk, félidőben most is cserélnem kellett, hiszen az U-18-as csapat szombaton a Ferencvárossal játszik, de örülök, hogy a hajrában is tudtunk koncentrálni és egy pontot itthon tudtunk tartani.

PELC U-21: Gyimesi – Horváth, Bognár, Böröczky, Pődör – Iványi, Nemes (’55 Véber), Kalmár (’46 Badics), Baldauf – Kálmán (’68 Radics), Stenczel (’46 Szász)

Az U-17-es együttes szintén 2-2-es döntetlent játszott, a mieink találatait Schilde Máté és Müller Rajmund szerezték.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!