Csapategység és győzelem kell!


2014-04-04 12:43:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Csapategység és győzelem kell! főképe
Az OTP Bank Liga 23. fordulójában a Lombard Pápa együttese a remek tavaszi formában játszó Pécset látja vendégül. Mondanunk sem kell, a Lombard számára égetően fontos lenne a három pont itthon tartása, nemcsak amiatt, mert a mieink már csak hét pontra vannak a kiesőhelytől – jelenleg a 12. helyet foglalják el a tabellán - hanem azért is, mert idén még nem ünnepelhetett győzelmet Tóth Bálint alakulata. A Kaposvár és a Mezőkövesd elleni döntetlen után 2-1-es vereséget szenvedtek a Diósgyőrtől, majd a Haladás elleni remi után simán alulmaradtak a Ferencvárossal szemben. A bajnoki szezon közben búcsúztak a Magyar Kupától és a Ligakupától is, ráadásul a Fradi ellen még gólt sem sikerült szerezni. Tóth Bálint többször elmondta, kevés hadra fogható játékos áll rendelkezésére, akik pedig egészségesek, sokszor nem megfelelő hozzáállással futnak ki a játéktérre.
- A Ferencváros elleni bajnoki mérkőzést követően mindenkivel külön elbeszélgettünk, edző, játékos, masszőr, elmondhatta véleményét, baját - mondta Tóth Bálint - azért volt erre szükség, mert úgy éreztük, mélypontra érkeztünk, és ennél mélyebbre már nem szeretnénk jutni. Nagyon konstruktív, őszinte beszélgetések zajlottak, ennek köszönhető, hogy a Ferencváros elleni hétközi mérkőzésen már akaratban voltak apró jelei annak, hogy kifelé mászunk a gödörből. Úgy látom, csapatként nem funkcionálunk, ez a legnagyobb baj. A szombati mérkőzés számunkra nagyon-nagyon fontos, nincs más lehetőségünk, meg kell nyernünk a Pécs elleni összecsapást, és bízom benne, hogy akik felmennek a pályára ezt meg fogják oldani. Emellett természetesen számítunk a közönség segítségére, bízom benne, hogy sokan fogják a helyszínen buzdítani a csapatot.
Pécsett sem fenékig tejfel az élet, mint ismert, Matyi Dezső korábbi tulajdonos az előző szezon telén elküldte Supka Attilát a kispadról. A szerződésbontás azonban az ügyvédek szerint jogellenesen történt, sőt a bíróság döntése értelmében a klubnak 11 millió forintot kell fizetnie a szakembernek. A kifizetés eddig nem történt meg, és ha ez nem változik, végrehajtási eljárást indítanak a PMFC ellen. A mecsekaljaiak háza tájáról fizetési csúszásokról is lehetett hallani, ez azonban egyáltalán nem látszott meg a teljesítményükön, hiszen mindössze öt pontra vannak a dobogó legalsó fokától, tavasszal pedig legyőzték a Győri ETO-t és az MTK-t is, a Videotonnal pedig döntetlenre végeztek.

A szombaton 16 órakor kezdődő találkozó külön pikantériája, hogy ez a mérkőzés lesz Szűcs Lajos 450. élvonalbeli összecsapása.

A találkozó napján a pénztárak a következő nyitvatartással várják a szurkolókat:
1. Hazai pénztár: 9 - 12 óráig, délután 13:00-tól folyamatosan
2. Hazai pénztár: 14:00-tól
3. Hazai pénztár: 14:00-tól
4. Hazai pénztár: 14:00-tól
5. Vendégpénztár: 14:00-tól

A klub vezetősége ismételten felhívja a szurkolók figyelmét, hogy névre szóló jegyértékesítés folyik, így a hosszas sorban állás elkerülése érdekében a mérkőzés előtt időben vásárolják meg belépőiket. A bérletes szurkolók vonalkóddal ellátott bérletükkel zavartalanul léphetnek be a Perutz Stadionba.

A találkozót Fábián Mihály vezeti, segítői Márkus Tamás és L. Tóth Lajos lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!