LMP: Az LMP nemcsak zöld ügyekkel foglalkozik


2014-04-04 11:58:53  | cikk: mo  | 


LMP: Az LMP nemcsak zöld ügyekkel foglalkozik főképe
Az LMP nemcsak zöld ügyekkel foglalkozik – jelentette ki mai sajtótájékoztatóján Nyőgér István. Az LMP választókerületi országgyűlési képviselőjelöltje elmondta, pártjuk hét témában folytat aláírásgyűjtést a választópolgárok körében: rendszeres vagyonosodási vizsgálatot a politikusokkal szemben; nemet a paksi bővítésre; legyen több nő a Parlamentben; erős vidéket – elsőbbséget a helyi gazdálkodóknak; valódi, válságálló munkahelyeket; nem szűkíteni, bővíteni az oktatási lehetőségeket; hatósági vizsgálat alá vonni a devizahiteles szerződéseket. E témakörökben szólítják meg az állampolgárokat az LMP képviselőjelöltjei. A párt választókerületi képviselőjelöltje hozzátette, „az LMP nem pusztán zöld”, ezt bizonyítja a szervezet februárban megjelent választási programja is, mely közel nyolcan oldalban fejti ki a párt törekvéseit.

Nyőgér István beszélt arról is, több zöld szervezet a Levegő Munkacsoporttal közösen megfogalmazta meg a Zöld szervezetek 12 pontját, mellyel a magyarországi nagypártok közül csak az LMP ért teljes mértékben egyet. A zöld párt képviselőjelöltjei nyilatkozatban vállalták, hogy bekerülve a Parlamentbe támogatják az említett 12 pontot, és amennyiben a benne foglaltakkal ellentétesen szavaznak, lemondanak mandátumukról – tájékoztatott Nyőgér István.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!