U-9-es tornagyőzelem Celldömölkön


2014-04-04 11:17:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U-9-es tornagyőzelem Celldömölkön főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-9-es csapata a téli teremtornákon elért sikerek után a tavasz beköszöntét szabadtéren elért tornagyőzelemmel ünnepelte. Celldömölkön a PELC ’A’ nem talált legyőzőre, és remek játékkal hozták el a győztesnek járó serleget. A ’B’ jelzésű gárda is sok szép megoldást mutatott be, mely a 9. helyhez volt elegendő, ami biztató, hogy érzékelhető a fejlődés játékukban. A tornát Radó Tamás edző értékelte a pelc.hu-n.
- A tornán egytől egyig minden játékos nagyon jó teljesítményt nyújtott. Mindent viszontláttam a mérkőzéseken, amit az elmúlt két-három hétben gyakoroltunk az 5+1- es rendszerben, ami nagyon ül a csapatnak. Rendre egy-két érintős passzokkal létszámfölényt kialakítva sikerült kihozni a labdát a térfelünkről, bár hozzá kell tenni, hogy a sok jó teljesítmény közül is, illetve az egész tornán kiemelkedett Sós Lackó, aki a középső forgató játékos szerepében játszott és minden labdakihozatal rajta ment keresztül illetve a gólkirályi cím különdíját is sikerült elhozunk Kun-Szabó Attilának köszönhetően. Teljesen megérdemelt tornagyőzelem volt a mai. A csapat tagjai: Nagy Ákos, Papp Ádám, Farkas Bence, Schermann Maximilián, Kun-Szabó Attila, Kovács Barnabás, Sós László, Ruzsás Dávid, Szaller Patrik, Bezzeg Dániel, Joó Milán.

Eredmények:
Csoportmérkőzések:
PELC ‘A’ – Celldömölk 4 – 0
PELC ‘A’ – Sümeg 5 – 0
PELC ‘A’ - Bük 2 – 0
PELC ‘A’ - Szentgotthárd 4 – 1

Elődöntő:
PELC ‘A’ – Hévíz 2 – 0

Döntő:
PELC ‘A’ – Szentgotthárd 1 – 0

A ‘B’ csapatunk helyezése nem reális. Bár volt köztük három új fiú, akik csak néhány hete járnak edzésekre, még számomra is kellemes meglepetés volt a játékuk. A másik csapathoz hasonlóan kis passzokkal építgették a támadásokat, nagyon jó elképzelésekkel, amik nagyon sokszor be is jöttek, viszont rengeteg helyzet maradt ki, amit az ellenfelek általában meg is büntettek. Összefoglalva nagyon bíztató volt a játékuk, talán a Hévíz kivételével játékban a többi csapat fölé nőttek, ha csak a helyzeteik felét értékesítik sokkal jobb helyezést értek volna el. Az egész csapatot dicséret illeti, de Kovács Ármin, Krasztel Günter és Szabó Balázs is kiemelkedett. A csapat tagjai: : Kovács Barnabás, Szabó Balázs. Kovács Ármin, Krasztel Günter, Szabó György, Bódai Ákos, Holdosi Roland, Török Dávid, Szabó Barnabás.

Csoportmérkőzések:
PELC ‘B’ – Celldömölk 1 – 1
PELC ‘B’ – Hévíz 0 – 2
PELC ‘B’ – Kék Sünik 0 – 3
PELC ‘B’ – Zalaszentgrót 0 – 2

Helyosztó a IX. helyért:
PELC ‘B’ – Celldömölk 2 – 0

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!