21 csapattal indul az idei kispályás bajnokság


2014-04-02 12:09:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


21 csapattal indul az idei kispályás bajnokság főképe
A 2014.évi városi kispályás labdarúgó bajnokságba 21 csapat adta le nevezését. Mivel a két évvel ezelőtti kiíráshoz hasonlóan a megjelent csapatvezetőknek a szervezőkkel nem sikerült megállapodni, hogy melyik alakulat melyik osztályban induljon, ezért ismét Fortunát hívták segítségül és húzással döntötték el ki kerüljön az ’A’ és ki a ’B’ csoportba. A vaksorsolás a következő csoportokat hozta:

A csoport: Spartacus 98, Inter-Thermo Kertváros, Futrinka Utca, Johnson FC, Tökutolsó FC, Dinamo Pápa, Morale, Concordia Trans, Exkluzív Rent, Nagygyimót, Vendéglátó

B csoport: Kiliáni Ördögök, Sector FC, Piha SC, Combragyöngék, Tűrhetetlen Hozzáállás, Motax, FC Dortgrund, Unikum, Spílerek, Fanatinaikhos

Az A csoport kedden és csütörtökön, a B csoport szerdán és pénteken játssza mérkőzéseit. A bajnokság várhatóan két hét múlva kezdődik, természetesen a sorsolást hírportálunkon közzétesszük. A megbeszélésre elfogadta a meghívást Bánhidi László, a Városgondnokság vezetője is, aki meghallgatta a csapatok képviselőinek a Munkácsy Sporttelepén található műfüves pályával kapcsolatos kéréseit, és ígéretet tett, hogy a szezon során felmerült problémákra a lehető legrövidebb időn belül megoldást találnak. Elmondta, amennyiben lehetőség lesz rá, fejlesztik az öltözőket, a zuhanyzókat, kicserélik a pálya világítását és új hálók is kerülnek a kapukra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!