Készül az arcképcsarnok


2014-03-29 16:36:39  | cikk: mo  | 


Készül az arcképcsarnok főképe
Több mint egy évtizede hónapról hónapra egy-egy sportolóval, művésszel, vagy a közéletben, illetve a kulturális életben egyéb érdemek miatt ismert személyiséggel gazdagodik a 12-es színkör arcképcsarnoka. A 12 tagú csoport minden hónap utolsó szombatján ül össze, s hódol a közös alkotás szenvedélyének. Borbély Lajos, a 12-es színkör vezetője elmondta, a készülő arcképcsarnok portréinak száma közel 100-ra rúg, s ezt mindenképpen meg kell mutatni a város lakosságának. Bízik benne, hogy néhány hónap elteltével, időszaki kiállítás keretében bemutathatják a nagyszabású tárlatot.

Év eleje óta a média képviselőit rajzolják a 12-es színkör tagjai. A sort Varga András, a Pápa Városi Televízió főszerkesztője nyitotta, most pedig Huszár Hajnalt, a városi televízió műsorvezetőjét „méregették” a kreatív színkörösök. A bemondónő méltán kerülhetett be a médiaszereplők sorába, hiszen őt nemcsak a televízió képernyőkről ismerhetik a pápaiak, hanem hírportálunk felelős szerkesztőjeként is.
Huszár Hajnal érdeklődésünkre elmondta, nagy megtiszteltetés számára, hogy felkérték a nem mindennapi feladatra, és hogy szerepelhet a készülő arcképcsarnokban. Mindemellett nagy kihívást is jelentett a felkérés, hiszen – mint mondta – két órán keresztül mozdulatlanul ülni nem könnyű feladat. Mindenesetre felelős szerkesztőnk igazán jól érezte magát, gyorsan elszaladt a mozdulatlanságban töltött két óra, és még a helyi művészeti életről is szó esett a foglalkozáson, hiszen egy kis csevegés egyetlen alkotói folyamatnak sem lehet gátja.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!