Nem bírt az MTK-val a PELC


2014-03-29 14:30:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem bírt az MTK-val a PELC főképe
A középmezőnyben elhelyezkedő MTK együttesét látta vendégül a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-18-as és U-16-os sereghatjó gárdája. A 21. fordulóban a pápai alakulatok továbbra is abban reménykedtek, hogy megszerzik első pontjukat, pontjaikat. Elsőként Kálmán István csapata igyekezett ezért mindent megtenni, bár nem várt rájuk könnyű 90 perc, hiszen az odavágón 12-0-ra alulmaradtak. Ennek ellenére a fiatalok nem játszottak rosszul, adódtak helyzetek mindkét oldalon, melyek közül egyet a 37. percben Kovács értékesített. A bekapott gól ellenére sem tört meg a hazai gárda, bátran és helyenként jól is fociztak, sajnos ez gólokban nem mutatkozott meg, a 80. percben Istenes büntetőjével végleg eldőlt a párharc, de a mutatott játék biztató lehet a bajnokság további meccsei előtt. A csapat jövő héten a Ferencváros otthonában javíthat.

PELC U-18 – MTK 0-2 (0-1) Gsz.: Kovács, Istenes

Kálmán István: Úgy érzem az őszhöz képest sikerült előrelépnünk, mutatja ezt az is, hogy az elmúlt szezonhoz képest szorosabb mérkőzéseket játszunk. Végig partiban voltunk az MTK akadémiájával szemben, sajnos nem sikerült az ellenfél kapuját bevennünk. Tisztességes eredménynek tarom a mait, dolgozunk tovább és biztos vagyok benne, hogy egy jobb edzéslátogatottsággal fogunk pontokat szerezni. 

PELC U-18: Márkus – Barcsa, Müller, Badics, Erdősi – Pintér, Kalmár, Stenczel, Raksányi ('89 Kristóf) – Gyenge ('75 Csonka), Véber ('87 Szabó)

Jurik Tihamér U-16-os együttese nem tudta megnehezíteni a fővárosiak dolgát, az éllovas MTK 13-0-ra nyert.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!