A nyugdíjasok kérdéseire felelt a kórház főigazgatója


2014-03-29 09:04:14  | cikk: mo  | 


A nyugdíjasok kérdéseire felelt a kórház főigazgatója főképe
Mindig nagy örömmel tesz eleget a pápai nyugdíjas egyesület meghívásának – fogalmazott a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Egyesületének legutóbbi összejövetelén dr. Vörös Ibolya, a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő főigazgatója. Vörös Ibolya elmondta, ez az egyetlen olyan fórum, ahol az idősek a személyes kapcsolat révén, közvetlenül tehetik fel kérdéseiket, s kaphatnak tájékoztatást a korosztályukat érintő problémákról, betegségekről, s arról, hogy mindazokkal hova forduljanak. A főigazgató előadásában beszélt a kórházban jelenleg folyó és a jövőben megkezdődő fejlesztésekről, melyek esetenként némi kellemetlenséggel járhatnak a betegek számára.
- Általános képet szeretnék festeni számukra arról, hogy mi zajlik most a kórházban, és mi várható a jövőben. Mint ahogy már korábban a médiában is hallható volt, felújítási munkák zajlanak az intézményben. Először rombolni fogunk, aztán építeni és építeni és építeni, hogy aztán másfél év múlva egy teljesen új épületszárnyat átadva, megújult műszerparkkal álljunk a betegek szolgálatában – jegyezte meg a főigazgató.

A fórumon a kérdések nagy része rendszerint a szakrendelések hosszú várakozási idejére vonatkoznak. E tekintetben előrelépés mutatkozik, hiszen az aktív ágyak leépítését követően lehetőség nyílt a járóbeteg óraszám fejlesztésére, mely kissé enyhít ezen a problémán – tájékoztatott dr. Vörös Ibolya. Szintén az idősebb korosztályt érinti a rehabilitációs ellátások fejlesztése, mely kiválóan megvalósul a Várkertfürdő Gyógyászatával karöltve. A Gyógyászat remek színvonalon látja el feladatát, a kórház pedig a 30 ágyas, teljesen új épületrész felépítésével hozzárendeli az osztályos hátteret, mely esetében nemcsak az épület újul meg, hanem a berendezések is – mondta el a kórház főigazgatója.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!