Megrongálta a virágládát


2014-03-26 07:43:01  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai egy óra alatt elfogták azt a helyi fiatalembert, aki 2014. március 23-án hajnalban megrongálta egy Pápa melletti település hídját díszítő virágládát, három másikat pedig felborított.

A rendelkezésre álló adatok szerint Czere Zoltán r. főtörzsőrmester körzeti megbízottat 2014. március 24-én 8 órakor tájékoztatta a község polgármestere arról, hogy előző nap hajnalban a település óvodája előtti három fa virágládát valaki felborította, a híd korlátján elhelyezett műanyag virágládát pedig széttörte. A rongálással az önkormányzatnak 10.000 forint kára keletkezett.

A körzeti megbízott és társa Radics Roland r. őrmester a településen azonnal adatgyűjtésbe kezdett, aminek eredményeként egy óra múlva lakásán elfogták azt a 28 éves helyi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított fiatalember gyanúsítottként tett vallomásában a cselekményt elismerte. Tettére ittasságán kívül egyéb magyarázatot adni nem tudott.

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Képek:

nincsenek képek