Kézilabda NB II: Papírforma eredmények


2014-03-23 10:49:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézilabda NB II: Papírforma eredmények főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság 16. fordulójában a keszthelyi Georgikon DSE együttesei látogattak a Városi Sportcsarnokba. Rendhagyó módon ezúttal a juniorok léptek először pályára, és egy kiváló kezdéssel meg is alapozták a hangulatot a felnőtt összecsapásra, Kapcsándi Kristófék igazolva a sereghajtó elleni papírformát 41-10-re nyertek. Az első csapat jól kezdett, a megbeszélteknek megfelelően gyors lerohanásokkal partiban voltak a Keszthellyel, aztán az első félidő második felétől kezdve egyre több hiba csúszott a játékukba, amiből az ellenfél könnyű gólokat szerzett, 11-18 volt a félidei állás. A második játékrészben igyekezett hátrányából faragni a Bakonyerdő, a félidő derekán négy gólra is megközelítették a Georgikont, sajnos a nagy fordítás nem sikerült, 31-24-re nyertek a vendégek.

Bakonyerdő Elmax VSE - Georgikon DSE 24 - 31 (11 - 18)

Kapcsándi Zsolt: Tisztességgel helytálltunk, sajnos kijött a két csapat közti tudáskülönbség, hiszen a csurgói fiatalok nagyot lendítettek a Georgikon szekerén. Sajnos egyre fogy az időnk, talán az enyém is, ennek ellenére úgy érzem főleg az első 15 percben jobban játszottunk, mint a Mór ellen. Egyik pillanatról nem megy a szemléletváltás, de egyre többször köszön vissza az a pályán, amit hétről-hétre gyakorlunk. A verhető ellenfelek most következnek, négy-öt héten belül nagyon sok mindennek pont kerül a végére.

Pápai gólszerzők:
Szakács Dániel 12
Reizinger Szabolcs 3
Róth Gábor 3
Kapcsándi Kristóf 3
Kapcsándi Zsolt 1
Tolner Balázs 1
Nagy Péter 1

A 17. fordulóban március 29-én 16 órától a Tatabánya II. látogat a Városi Sportcsarnokba.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!