Együtt mérték össze tudásukat


2010-02-11 19:01:59  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Együtt mérték össze tudásukat  főképe
16 éve szervez színvonalas területi versenyeket a városi földrajz-biológia munkaközösség az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában. Idén a Herman Ottó biológia és a Teleki Pál földrajz versenyt egy napon rendezték meg, melyet most is az „Alapítvány az Erkel Ferenc Általános Iskola tanulóiért” alapítvány támogatott.
A versenyen a városi és a környékbeli általános iskolák 7. és 8. osztályos tanuló vettek részt, összesen harmincan. Mind földrajzból, mind pedig biológiából 100 pontos feladatlapot kaptak a diákok, mely mindkét tantárgy esetében a tananyagra, a Természetbúvár sorozat cikkeire és a névadó Herman Ottó vagy Teleki Pál életpályájára épült – tudtuk meg Heizer Zoltánnétől, a munkaközösség vezetőjétől. Az első három helyezett minden kategóriában könyvutalványban részesült, de a megmérettetés végén minden versenyző kapott emléklapot.

Eredmények:

Herman Ottó biológia verseny
7. és 8. évfolyam

  1. Németh Mónika, Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola
  2. Nagy Dóra, Weöres Sándor Általános Iskola
  3. Imre István, Türr István Gimnázium

Teleki Pál földrajz verseny
7. évfolyam

  1. Róka Ádám, Pápateszér
  2. Babot Adelin, Türr István Gimnázium
  3. Vallner Zsolt, Petőfi Sándor Gimnázium

8. évfolyam

  1. Szücs Anikó, Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola
  2. Tóth Klaudia, Tarczy Lajos Általános Iskola
  3. Horváth Naomi, Weöres Sándor Általános Iskola

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!