Rangadó vár a Lombard Pápára


2014-03-21 11:24:42  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nyugat.hu  | 


Rangadó vár a Lombard Pápára főképe
Két nappal a Ferencváros elleni Ligakupa találkozót követően 19 órától már a bajnokságban kell bizonyítania a Lombard Pápának. Az ellenfél sem lesz akárki, ugyanis a Szombathelyi Haladás látogat a Perutz Stadionba, a két csapat, pontosabban a két szurkolótábor ellentétét nem kell megmagyarázni azoknak, akik egyszer is láttak már egy ilyen párosítást, Bíró Péter tulajdonos finoman szólva sem a Hali drukkerek kedvence, hiszen 2004-ben épp Szombathelyről költözött Pápára. Tegnap estig 400 jegy fogyott el elővételben Szombathelyen, Pápán egész héten nyitva voltak a pénztárak, sőt és a rendőrséggel történt egyeztetést követően eldőlt, hogy a mai napon is megvásárolhatóak a mérkőzésre a belépőjegyek 9 órától 12 óráig valamint 15 órától folyamatosan.
Tóth Bálint úgy fogalmazott a hivatalos honlapnak, hogy aki nem tudta magát kipihenni szombattól szerdáig, az nincs megfelelő fizikai állapotban.
- Ilyen nem lesz, inkább a kisebb-nagyobb sérülések a problémáink. A csütörtök délutáni edzés után aztán már okosabb lettem, Kulcsár Kornélnak fáj a lába, Nagy Sándor vírusos beteg és Kenesei Krisztiánnak is vannak apróbb sérülései, de ő szokás szerint nagyon motivált és feltétlen pályára akar lépni. A legfontosabb motiváció az, hogy kirakom az öltözőbe a bajnoki tabellát, és nézzenek rá a játékosok. Döntsék el, mennyire fontos ez a pénteki mérkőzés. Ez egyébként persze csak egy jelzés feléjük, mert akit én a pályára fogok küldeni, biztos vagyok benne, hogy megtesz mindent annak érdekében, hogy a péntek esti Haladás elleni mérkőzést megnyerjük.
A Haladás Artner Tamás vezetőedző szerint ugyanúgy készült a pápai meccsre, mint bármely más találkozóra.
- Természetesen tudjuk, hogy szurkolóink számára roppant fontos ez a mérkőzés – mondta Artner a vaol.hu-nak. Már csak miattuk is szeretnénk nyerni. Nem lesz könnyű, hiszen a Pápa jól teljesít a bajnokságban, nem véletlenül gyűjtött 25 pontot. Odahaza különösen veszélyesek, a semmiből is képesek gólt szerezni. Nagyon masszív csapat, sok jó játékossal. A kapuban Szűcs Lajos évek óta szinte hátán viszi csapatát, óriási formában véd, és óriási egyéniség. A védelemnek Struhár stabilitást ad, a középpályán Sekour meghatározó futballista, elől pedig az ősszel a Rohonci úton is gólt szerző Griffiths képes extrát nyújtani. Mi nagyon jó pozícióból, kellő önbizalommal várjuk a mérkőzést, ahogy említettem is, szeretnénk nyerni, de tudjuk, hogy ez nagyon nehéz lesz. Guzmics öt sárga lapja miatt nem játszhat, Devecseri és Dvorschák pedig - bár mindketten kocogtak már - még nem épültek fel teljesen sérüléséből.

Lombard Pápa - Haladás
Perutz Stadion, 19.00 (tv: Duna TV)
Játékvezető: Németh Ádám (Bozó Zoltán, Kelemen Attila)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!