Alsós szavalóverseny a Munkácsyban


2014-03-20 21:41:13  | cikk: Babos Petra  | 


Alsós szavalóverseny a Munkácsyban főképe
A Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Iskolában már több éve hagyomány, hogy a költészet napjához kötődően szavalóversenyt szerveznek az alsósok számára. Az idén 20 kisdiák állt ki a háromtagú zsűri elé és szavalta el kedvenc versét.
Kiss Józsefné munkaközösségvezető elmondta, a versenyzőket a tanítók, illetve a szülők készítették fel.
- Az idén nem ősszel, hanem tavasszal tartottuk meg a szavalóversenyt, József Attila születésének évfordulójához kötődően. A mostanit egy háziverseny előzte meg, amelyről a legjobbak kerültek tovább.
A tanárnő hozzáfűzte még, a gyerekek nagyon ügyesek voltak, szépen szavaltak, kiválóan adták elő a verseket, jó volt a hangsúlyozásuk és a kiejtésük is.
A zsűriben helyet foglalt Kádár Károlyné nyugalmazott tanítónő, Kovácsné Kertész Hajnalka magyartanár és Buzásné Szücs Gizella alsós tanítónő.
A legjobbak oklevélben, CD-ben és apró ajándékban részesültek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!