Hazai mérkőzésekkel zárul a kosárlabda bajnokság alapszakasza


2014-03-18 12:37:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai mérkőzésekkel zárul a kosárlabda bajnokság alapszakasza főképe
Az NB I/B nyugati csoportjában szereplő Motax Concordia Pápa KC játékosaira két hazai mérkőzés vár a héten. Vajda Balázsék március 19-én szerdán 18:30-tól elmaradt meccsüket pótolják, az ellenfél a tabella második helyén álló Törökbálint lesz. Az alapszakaszt március 22-én szombaton 18 órától az utolsó előtti helyen álló Budafok ellen zárják. A pápai csapat elsődleges célkitűzését – a legjobb négybe kerülést – az elmúlt héten a Győr-Szol Széchenyi Egyetem elleni 75-71-es győzelemmel már elérte, azaz a bajnokság végén az első nyolc között végez majd az együttes, ennek ellenére nem tét nélküli a két összecsapás, hiszen az alapszakasz eredményeit a rájátszásba is magukkal viszik a gárdák. Vajda Balázs szerint ezért is fontos, hogy mindkét meccsen itthon tudják tartani a pontokat.
- Mindkét összecsapás nagyon fontos számunkra, a Törökbálint ellen igazi rangadó vár ránk, és a mezőny végén elhelyezkedő Budafokot sem szabad lebecsülnünk, hiszen csak két ponttal kaptak ki attól a Veszprémtől, akiktől két hete mi is vereséget szenvedtünk. Szeretnénk jó játékkal előrukkolni, ehhez a taktikai és fizikai felkészültség mellett elsősorban mentálisan kell összeszedni magunkat. Bízom benne, hogy két hazai győzelemmel tudjuk megörvendeztetni lelkes szurkolóinkat.
A találkozókra a belépés ingyenes, a rájátszásban a keleti csoport legjobb négy alakulatával oda-visszavágós rendszerben játszik majd a pápai klub.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!