Jegyinformációk a Haladás elleni rangadóra


2014-03-18 11:08:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jegyinformációk a Haladás elleni rangadóra  főképe
A Lombard Pápa március 21-én pénteken este 19 órakor a Szombathelyi Haladás együttesét látja vendégül az OTP Bank Liga élvonalbeli labdarúgó bajnokság 21. fordulójában. A mérkőzés kiemelt kategóriájú és kiemelt biztonsági kockázatú, a nagy érdeklődésre való tekintettel már keddtől elővételben jegyek vásárolhatóak a Perutz Stadion jegypénztárában. Az összecsapásra a felnőttek 1500, a nyugdíjasok, a diákok 1200, a vendégszurkolók 1400 forintért válthatják meg névre szóló belépőiket az alábbi időpontokban:
Március 18. (kedd) 9-12 óráig valamint 14 – 17 óráig
Március 19. (szerda) 9-12 óráig valamint 14 – 17 óráig
Március 20. (csütörtök) 9-12 óráig valamint 14 – 17 óráig

A mérkőzés napján történő jegyárusításról a szervezők csütörtökön kora este a rendőrséggel történő egyeztetés után döntenek. A klub vezetősége kéri a bérleteseket, hogy akik még nem érvényesítették vonalkódjaikat, szintén a pénztári napokon tegyék meg. Internetes meccsjegyelővétel a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül lehetséges.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!