Győzelemmel hangolt a pápai mérkőzésre a magyar futsal válogatott


2014-03-16 20:51:12  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


Győzelemmel hangolt a pápai mérkőzésre a magyar futsal válogatott főképe
A magyar futsalválogatott 4–2-re győzött Görögország ellen felkészülési mérkőzésen Szombathelyen. Az mlsz.hu beszámolója szerint a magyar válogatott agresszív letámadással kezdte a meccset, a görögök sokszor a felezővonalig sem tudták felhozni a labdát, a kapunk előtt pedig csak a legritkább esetben tűntek fel. A 4. percben eredményre vezetett a letámadásos taktika, egy labdaszerzés után Rábl János szerezte meg a vezetést (1–0). A 15. percben egy szabadrúgás után Harnisch Ákos elé került a labda, aki öt méterről megszerezte második gólunkat (2–0). Az első 20 percben Karacs Dániel kapufájánál, valamint Lovas Norbert elhibázott kisbüntetőjénél jártunk még közel a gólszerzéshez, de a szünetig maradt a kétgólos előny. A második félidő gyors magyar góllal kezdődött, Nagy István lőtt tíz méterről, a jobb oldalról a bal alsó sarokba (3-0). A harmadik találat után maradt a magyar fölény, helyzeteink is adódtak bőven, de hol a befejezésekbe csúszott hiba, hol a görögök kapusa védett. A 35. percben a meccs első görög helyzete góllal fejeződött be, egy kontra végén Andreas Mantis volt eredményes (3–1). Ha mezőnyben nem is játszottak hibátlanul a vendégek, a helyzetkihasználásuk tökéletes volt, a 37. percben egy újabb kontrából feljöttek egy gólra (3–2). A meccs hajrája így váratlanul izgalmasan alakult, de az utolsó másodpercekben újabb gólra váltottuk a mezőnyfölényt, Rábl János nyolc méterről, a bal oldalról csavart a kapu bal oldalába, beállítva a végeredményt (4–2). A felek március 17-én 18 órától Pápán a Városi Sportcsarnokban ismét megmérkőznek egymással.

Magyarország–Görögország 4–2 (2–0)

Magyarország: Balázs Zoltán – Trencsényi János, Rábl János, Harnisch Ákos, Gál István. Cserék: Nagy István, Szabó Péter, Komáromi Péter, Lódi Tamás, Lovas Norbert, Karacs Dániel, Tihanyi Csaba

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!