Lefejelte ismerősét


2014-03-12 21:41:52  | cikk:  | 


Bíróság elé állítási javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ellen a 24 éves pápai férfi ellen folytatott nyomozást, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szilveszter éjjel lefejelte ismerősét egy nemesgörzsönyi szórakozóhelyen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 31-én M. Richárd Nemesgörzsönyben egy szilveszteri zenés rendezvényen vett részt barátnőjével. Az újév első órájában találkozott párja volt barátjával, akivel beszélni szeretett volna, ezért megkérte, hogy tartson vele az udvarra. A sértett erre nem volt hajlandó és rászólt a felkarját megfogó férfire, hogy engedje el. Ezen felháborodva M. Richárd lefejelte a fiatalembert, aminek következtében a sértett orra megzúzódott. A gyanúsított a büntetőeljárás során beismerő vallomást tett. Tettét ittasságával és felindultságával indokolta.

Az eljáró hatóság a könnyű testi sértés és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait 2014. március 11-én bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek