Kizárták az átigazolási piacról a Lombard Pápát, Orosz hetekre kidőlt


2014-03-12 10:17:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kizárták az átigazolási piacról a Lombard Pápát, Orosz hetekre kidőlt főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága március 11-ei ülésén kizárta a Lombard Pápát az igazolásokból és az átigazolásokból egyaránt. A FEB Dlusztus Andrással szembeni tartozás miatt büntette meg az élvonalbeli egyesületet, mely egészen addig nem igazolhat, amíg nem rendezi tartozását. Ez azért nem jelent akkora gondot a csapatnak, hiszen az átigazolási időszak január 31-én lezárult, a nyári pedig csak jó pár hónap múlva indul. Az üggyel kapcsolatban természetesen megkerestük a vezetőséget, Szemán György klubigazgató úgy nyilatkozott, folynak a tárgyalások a játékossal, aki azonban ezidáig nem volt partner abban, hogy megegyezzenek.
- Az átütemezési tárgyalások nem vezettek sikerre, és mivel Dlusztus András jelezte tartozásunkat a szövetség felé, ezért a Fegyelmi Bizottság ezt a határozatot hozta. Tovább folytatjuk a tárgyalásokat, és keressük a mindkét fél számára lehető legjobb megoldást.
A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a keddi Magyar Kupa mérkőzésen megsérült Orosz Márk az előzetes szakvélemény szerint bokaszalag sérülést szenvedett, remélhetőleg az orvosok a mai MR-vizsgálatok során nem találnak szakadást. További információ, hogy a Versenybizottság kitűzte a Ligakupa-negyeddöntő első mérkőzéseinek időpontjait. Az összecsapások közül az FTC–Lombard mérkőzés kerül képernyőre, melyet március 19-én szerdán 18 órai kezdettel rendeznek meg. A visszavágót április 1-jén játsszák, a kezdési időpont egyelőre nem ismert.

A negyeddöntő párosításai:
Március 18., kedd
17.00: DVSC-Teva–Puskás Akadémia FC
17.30: PMFC–Videoton
18.00: DVTK–SZTK

Március 19., szerda
18.00: Ferencváros–Lombard Pápa (Tv: Sport TV)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!