Elmarad a Lombard nyitómeccse?


2010-02-10 13:39:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elmarad a Lombard nyitómeccse? főképe
A Lombard Pápa Termál FC február 20-án a tavasz első mérkőzésén az MTK Hungáriához látogat, ám a Nemzeti Sport értesülései szerint az időjárás előrejelzések miatt a stadion létesítményvezetőjének, Turtóczki Sándornak aggályai vannak a meccs megrendezésével kapcsolatban. Az egykori labdarúgó szerint ha sikerül is megtisztítani a játékteret, az esetleges újabb havazás már-már megoldhatatlan feladat elé állítaná őket. Domonyai László klubigazgató viszont bizakodó a bajnoki rajtot illetően.
„Ezen a héten még nem nyúlunk a pályához, hétfőn azonban felfogadunk tizenöt embert, ők kézi erővel, lapáttal három nap alatt futballra alkalmas állapotba hozzák a pályánkat" – vélekedett a vezető.

(Hírforrás: nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!