Ismerősét lopta meg


2014-03-07 12:40:19  | cikk:  | 


Bíróság elé állítási javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ellen a 21 éves pápai nő ellen folytatott nyomozást, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy közeli ismerősét lopta meg 2014 februárjában.

A rendelkezésre álló adatok szerint Á. Brigitta 2014. február 13-án délután felkereste egy idős hölgy ismerősét, akivel beszélgettek, tévét néztek. A vendég az éjszaka közepén köszönt el. Távozását követően a házigazda keresni kezdte a pénztárcáját, ám azt sehol nem találta. A tárcában több tízezer forint és személyes iratai voltak. A gyanú a látogatóra terelődött, akit a rendőrök másnap gyanúsítottként hallgattak ki a Pápai Rendőrkapitányságon. A nő vallomásában elismerte, hogy ottléte alatt valóban ellopta az idős nő pénztárcáját. Tettét megbánta, ám a bukszában talált pénzt már elköltötte, az iratokat pedig elégette a cserépkályhában.

Az eljáró hatóság 2014. március 6-án bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait a Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek