Drámafoglalkozás, szivacskézilabda - Színes programok a Weöres-iskola ovisuliján


2014-03-06 21:18:58  | cikk: Babos Petra  | 


Drámafoglalkozás, szivacskézilabda - Színes programok a Weöres-iskola ovisuliján főképe
A hagyományokhoz hűen idén is négy alkalomból álló foglalkozássorozatra invitálja a leendő elsősöket és szüleiket a Weöres Sándor Általános Iskola. Ma délután fél 5-től várták az iskolában azokat a leendő iskolásokat és szüleiket, akik szerettek volna betekintést nyerni az iskola életébe, illetve megismerni a leendő tanító néniket.
Horváth Attila iskolaigazgatótól megtudtuk, a 2014/2015-es tanévben is két osztályt szeretnének indítani. Az egyik osztályban Mocskonyiné Varga Ildikó és Gosztola Erika, a másikban pedig Gergely Gyuláné és Viszoki Gáborné tanítják majd a kicsiket.
- Intézményünk nagy hangsúlyt fektet a drámaoktatásra és a kézilabda magas szintű képzésére is. Az Ovisuli programban az iskola egész tantestülete részt vesz, mindenkinek jut valami feladat a négy alkalom során. A foglalkozásokat mindig mesék köré csoportosítjuk. Első alkalommal a Kiskakas gyémánt félkrajcárja, a másodikon a Kacor király, a harmadikon a Három pillangó, míg a negyediken a húsvéthoz közeledve a Mese a bátor nyúlról lesz a keretmese. Először drámajátékon vettek részt a kicsik, mondókákat tanultak, majd kézműves játszóházban készíthettek különböző díszeket - mondta az igazgató.
Az ovisuli a jövő héten, csütörtökön, március 13-án, 20-án és 27-én folytatódik 16 óra 30 perctől, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.
A Szivárvány és a Csókai óvodások március 10-én és 12-én látogatnak majd a Weöres-iskolába.
Az intézmény természetesen tart nyílt napot is március 21-én, pénteken 7:45-11:30 között, ahol a leendő tanítók óráit tekinthetik meg a szülők.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!