Elindult a Patent Griff SE ökölvívó szakosztálya


2014-03-03 20:41:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elindult a Patent Griff SE ökölvívó szakosztálya főképe
A Varkocs György Box Club vezetőedzője, Turós Arnold három tanítványával látogatott el a Patent Griff SE edzőtermébe. A látogatás apropóját az adta, hogy március 5-én hosszú évek után ismét bokszedzések indulnak a dojoban. Ettől a héttől tehát kicsik és nagyok, fiatalok és idősek heti több alkalommal ismerkedhetnek meg ezzel az ősi sportággal. A Közép-dunántúli regionális központ székesfehérvári szakosztályával karöltve Sinkó Attila tartja majd az edzéseket, aki nagy reményekkel veti bele magát a munkába.
- Azt gondolom, hogy a kezdőknek és az ide járó karatékáknak egyaránt hasznos lesz a technikai anyag, hiszen olyan edzőktől kapunk segítséget, akik a válogatott mellett is tevékenykedtek. Hosszútávon versenyekben is gondolkodunk, az, hogy ki vehet részt ezeken, az edzettségi és felkészültségi állapottól függ. Nagyon örülnék, ha sokan járnának hozzánk, nemcsak Pápáról, hanem a környékbeli településekről is.
Turós Arnold úgy vélekedett, az egyesület edzőterme tökéletesen alkalmas a minőségi munkára, céljuk, hogy ebben a régióban a lehető legszélesebb körben a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkivel megismertessék és megszerettessék az ökölvívást.
Az edzésekről további információ a 06-70/418-7131-es és a 06-20/264-0737-es telefonszámon kérhető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!