A Türr kosarasai folytatják a megyei döntőn


2010-02-10 12:56:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


A Türr kosarasai folytatják a megyei döntőn főképe
A Tarczy Iskola tornaterme adott otthont a IV. korcsoportos városi-körzeti fiú kosárlabda-bajnokság döntőjének. Az első játéknapon Marcaltő, Nagyalásony és a Munkácsy küzdött volna meg a döntőbe való jutásért, ám a sok beteg miatt a marcaltőiek nem tudták vállalni a küzdelmeket, a Munkácsy pedig 29-7 arányban legyőzte a nagyalásonyiakat, így előbbiek jutottak a hármas döntőbe. Szűcs Judit szervezőt, a Munkácsy – Türr – Tarczy részvételével rendezett fináléról kérdeztük.

- Körmérkőzéses, 4x10 perces meccseket rendezünk, mindenki játszik mindenkivel, a mai nap toronymagas esélyese a Türr csapata. A győztes jogot szerez a megyei döntőn való részvételre, mely március 27-én lesz Veszprémben. A korábbi versenyek tapasztalatai alapján örömmel mondhatom, hogy a pápaiak esélyesek a megyei finálé megnyerésére is.

Eredmények:

Türr – Munkácsy 67-34

Tarczy – Türr 45-63

Tarczy – Munkácsy 58-37

Az eredmények alapján a Türr végzett az élen, így ők utaznak Veszprémbe, második a Tarczy, harmadik pedig a Munkácsy csapata lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!