Farsang farkán - a nyugdíjasok vidám műsorával kezdődött a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozata


2014-02-28 18:06:01  | cikk: mo  | 


Farsang farkán - a nyugdíjasok vidám műsorával kezdődött a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozata főképe
Vilma és Frédi párharca, vidám dalok, huncut versek és szórakoztató jelenetek – a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete farsangi mulatsága nyitotta a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos programsorozatot Pápán. A Pedagógus Művelődési Ház nagyterme rendkívül szűkösnek bizonyult, olyan sokan ellátogattak a nyugdíjas egyesület programjára, melyben az irodalmi önképző kör, az énekkar és a tánckar aktívan részt vállalt. Puskásné Tófeji Valéria elmondta, igyekeztek a farsanghoz méltó tréfás műsort összeállítani, melyben sokféle műfaj megtalálható. Az irodalmi önképző kör vezetője hozzátette, tagjaik nagyon lelkesek, mindenki egytől-egyig nagy örömmel vállalja a fellépéseket. Alig fejezték be az adventi fellépéssorozatot, már meg is kezdték a farsangi műsor bemutatását a klubokban, s hétfőtől pedig ismét újabb összeállítással rukkolnak elő nőnap alkalmából.

Baán Éva, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete elnöke azt hangsúlyozta, szervezetük tagjai szeretnek szórakozni és mulatni, a farsangi mulatságot is minden évben megtartják. Az összejövetelek alkalmával jókat beszélgetnek és megkínálják egymást gusztusos házi süteményeikkel. Így történt ez ma is, a farsangról nem hiányozhatott a szalagos és a csörögefánk, melyből többfélét is kóstolhattak a megjelentek, hiszen sokan igyekeztek megmutatni, milyen ízletes fánkot tudnak sütni.

A Kultúrházak éjjel-nappal holnap folytatódik, a szervezők igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy abban minden korosztály megtalálja a számára érdekes kikapcsolódást. Szombaton 16 órától a színházépület emeleti előadótermében Lakatos István grafikus, író lesz a Kortárs-Társas vendége, majd 18 órától Improvizációs színház várja az érdeklődőket ugyanitt. 20 óra 30 perctől Speak Up koncert szórakoztatja a színházépületbe látogatókat, míg a vasárnap délután a legkisebbeké, a szervezők családi délutánra várják a gyerekeket és szüleiket a farsang jegyében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!