Városi angol szépkiejtési verseny a Tarczyban


2014-02-26 22:27:57  | cikk: Babos Petra  | 


Városi angol szépkiejtési verseny a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola már évek óta rendszeresen megszervezi az angol nyelvi kiejtési versenyt az 5., 6., 7. és 8. osztályosok számára. Az idei megmérettetésre 14 diák nevezett, az Erkelből, a Tarczyból, a katolikus iskolából és a Türrből.
- Az angol nyelvi kiejtési versenyt azért rendezzük meg már évek óta rendszeresen, hogy a gyerekek, akik szívesen és eredményesen tanulják az angol nyelvet, és természetesen az őket tanító angoltanárok minél szélesebb választékot találjanak a tanév során kínálkozó lehetőségek között, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelő műfajt, versenyzési lehetőséget, ami sikert hoz, biztatást, lendületet ad a további tanuláshoz. A mai versenyt azok között a diákok között hirdettük meg, akik szeretik az angol nyelvet, szépen és értően tudnak angolul beszélni. A megmérettetésen egy már jól ismert angol szövegrészletet kellett elmondaniuk, majd egy idegen, szépirodalmi vagy mese részletet kellett felolvasniuk. A diákokat két korcsoportban (5-6. és 7-8. osztály) két-két tagból álló zsűri értékelte. A szakavatott zsűri tagjai Hardi Tünde tagozatvezető és Julianna Ugande angol nyelvi lektor, míg a kisebbeknél Sarah Fellows és Bertalan Ágnes angoltanárok voltak - mondta Martonné Klimó Irén, az angol nyelvi munkaközösség vezetője.
A legjobbak oklevélben és könyvjutalomban részesültek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!