Tollaslabda: Pápa Kupa


2014-02-25 12:04:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tollaslabda: Pápa Kupa főképe
A márciusi országos diákolimpia döntő előtt a városi, megyei, területi diákolimpia után az utolsó felkészülési bajnokságot rendezték a pápai tollaslabdázóknak a Weöres iskola tornatermében. Négy korcsoportban 61 sportoló ragadott ütőt, a pápaiak mellett érkezett nevezés többek között Segesdről, Bagodról, Zalakomárból és Győrből is. Horváth Attila, a Versenybíróság elnöke úgy fogalmazott, nagyon jól szolgálta a felkészülést a verseny, hiszen jó mérkőzéseket játszottak a gyerekek.
- A cél az volt, hogy a döntő előtt hazai környezetben még egyszer megmérettessék magukat a fiatalok. Az eredmény számomra ebben az esetben másodlagos volt, hiszen nekem az a legfontosabb, hogy versenykörülmények között viszontlássam azokat a dolgokat, amelyeket az edzésen gyakorlunk. Ha azt látom, hogy a gyerek erre törekszik, de kikap, nekem az a fiaskó ellenére siker, hiszen a próbálkozásból idővel, sok gyakorlással jó eredmény lesz. Ami az országos döntőt illeti, jóslatokba bocsátkozni nagyon nehéz, hiszen összekerülhetünk olyan ellenfelekkel, akik előttünk nem ismertek. Nagyon remélem, hogy az idei évben is a pápai versenyzők közül többen is meghatározó jelentőségűek lesznek. Vannak feltörekvő versenyzőink, akiknél a tapasztalatszerzés az elsődleges cél, de természetesen okozhatnak meglepetést. Ott vannak a még mindig fiatal, ugyanakkor rutinos diákolimpiai résztvevők, akik az elmúlt években megmutatták mire képesek, tőlük elvárható az a teljesítmény, amivel a dobogó legmagasabb fokára lehet állni.

Részletes eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!