A pénzügyőrök nyerték az idei Télutó Kupát


2014-02-23 15:50:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A pénzügyőrök nyerték az idei Télutó Kupát főképe
Idén már 19. alkalommal rendezték meg a közszolgálati szférában dolgozók, a hivatalos szervek kollektívái számára a Télutó Kupa teremlabdarúgó tornát. A szervezők 10 csapatot hívtak meg a bajnokságra, közülük hatan, a Pápai Mentőállomás, a Pápai Pénzügyőrség, a MH Pápa Bázisrepülőtér, a Pápai Rendőrkapitányság, a Pápai Polgármesteri Hivatal és a Pedagógusok csapata adta le nevezését. A tornán csak az 1979-ben és az előtt születettek vehettek részt, a megyei első osztályban és magasabb osztályban szereplő nagypályás játékosok sem léphettek pályára. A két hármas csoportból a Bázisrepülőtér és a Polgármesteri Hivatal jutott elsőként az elődöntőkbe, mellettük a pénzügyőrök és a pedagógusok folytathatták a küzdelmet az első helyért. Az elődöntő első meccsét a katonák és a pénzügyőrök játszották, 2-2-es végeredményt hozott a rendes játékidő, így következhettek a büntetőrúgások melyet 5-4 arányban a pénzügyőrök nyertek meg, ellenfelük a döntőben a Polgármesteri Hivatal volt. A fináléban a Pápai Pénzügyőrség igyekezett visszavágni a csoportkörben elszenvedett vereségért, ez sikerült is, 4-0-ra nyertek Takács Balázsék, akik a tavalyi negyedik hely után idén a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára állhattak fel.
- Az első meccsünket leszámítva jól játszottunk, a Polgármesteri Hivatal ellen még nem sikerült jó formába kerülnünk, de ahogy belemelegedtünk, egyre jobban játszottunk. A katonák legyőzése után úgy érzem, már ki volt kövezve az utunk a végső győzelemig - foglalta össze a tornát a csapatvezető. 

Eredmények:
MH Pápa Bázisrepülőtér – Pedagógus 5-0
NAVVMVPI (Pápai Pénzügyőr) - Pápai Polgármesteri Hivatal 1-2
Pápai Rendőrkapitányság - MH Pápa Bázisrepülőtér 1-2
Pápai Mentőállomás - NAVVMVPI (Pápai Pénzügyőr) 0-4
Pedagógus - Pápai Rendőrkapitányság 2-0
Pápai Polgármesteri Hivatal - Pápai Mentőállomás 4-0

Elődöntők:
MH Pápa Bázisrepülőtér - NAVVMVPI (Pápai Pénzügyőr) 2-2 (b.: 4-5)
Pápai Polgármesteri Hivatal – Pedagógus 3-2

Helyosztók:
6. helyért: Pápai Rendőrkapitányság - Pápai Mentőállomás 1-1 (b.: 4-3)

3. helyért: MH Pápa Bázisrepülőtér – Pedagógus 5-0

Döntő: NAVVMVPI (Pápai Pénzügyőr) - Pápai Polgármesteri Hivatal 4-0

A legjobb játékosnak Némethy Attilát (MH Pápa Bázisrepülőtér) választották, a gólkirály hat találattal Bábits László (Pénzügyőr) lett, a legjobb kapus különdíját Harcos Attila (Polgármesteri Hivatal) kapta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!