„Szóljon zene síppal, dobbal, fusson a tél vándorbottal…” - Szülők-nevelők bálja a Közgázban


2014-02-23 10:15:59  | cikk: Babos Petra  | 


„Szóljon zene síppal, dobbal, fusson a tél vándorbottal…” - Szülők-nevelők bálja a Közgázban főképe
„Szóljon zene síppal, dobbal, fusson a tél vándorbottal! Jöjjön a tavasz hívó szóra, házunk előtt nyíljon Rózsa! Aki itt van mind erre vár, kezdődjék tehát a karnevál!”- ezzel a verssel köszöntötte Karnerné Pethő Katalin megbízott igazgató a közgázos szülők-nevelők jótékonysági báljának résztvevőit tegnap este a Pápai Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola aulájában.
Mint mondta, a bálnak több célja is van, egyrészt szerettek volna a rohanó világban lehetőséget biztosítani a szórakozásra. Másrészt pedig rendkívül fontosnak tartják, hogy szülő, tanár és diák egy ilyen rendezvény kapcsán is együtt tudjon működni, hiszen a közös munka elengedhetetlen feltétele egy iskola sikeres nevelő-oktató munkájának.
- Ebben a tanévben is a jótékonysági bál bevételét teljes egészében diákjainkra, az iskola pedagógiai programjának megvalósítására fordítjuk. Többek között hozzájárulunk a diákönkormányzat rendezvényeihez, a könyvtár fejlesztéséhez, a tanév végi jutalmazásokhoz, a tehetséges tanulóink versenyeken való részvételéhez, a kollégium fejlesztéshez - mondta Karnerné Pethő Katalin.
Az est nyitányaként az iskola néhány jó hangú tehetségének műsora, valamint a táncos lábú fiatalok fergeteges lendületű latin amerikai táncai biztosították a bál hangulatát. Az est során az iskola tornász-lánycsapata Ébredés című gúla gyakorlatával kápráztatta el a közönséget, majd a kiváló énekes, táncos és prózamondó Kapcsándi Klaudia 13. D osztályos tanuló vidám, táncba csalogató összeállítása zárta a diákok műsorát.
Éjfélkor tombolasorsolás színesítette a programot, melynek során több mint 100 értékes nyeremény talált gazdára, majd karaoke versenyen vehettek részt az asztaltársaságok.
A hajnalig tartó mulatságon a Party zenekar húzta a talpalávalót.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!