Ismét nyerhető meccsen maradt alul a Bakonyerdő Pápa


2014-02-22 18:17:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét nyerhető meccsen maradt alul a Bakonyerdő Pápa főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság 8. helyén álló Komárom ellen folytatta a tavaszi bajnokságot a Bakonyerdő Pápa együttese, akik a 12. fordulóban igyekeztek visszavágni az őszi hétgólos vereségért (35-28). Kézilabdázóink az elmúlt héten az utolsó percekben veszítették el a meccset Tarján együttesével szemben, míg a komáromiak 36-26-ra legyőzték a kilencedik Hort SE-t. Kapcsándi Zsolt nem számíthatott a kapuba a szezon előtt szerződtetett Kiss Dánielre, mint később kiderült, a hálóőr térdszalag szakadást szenvedett és legalább fél éves kényszerpihenő vár rá, ráadásul Róth Gábor szintén térdsérülés miatt csak a lelátóról figyelhette az eseményeket. Kevés gól esett az első félidőben, a vendégek Vadász révén a 2. percben szerezték meg a vezetést, majd Reizinger a 4. percben egalizált. Újabb öt perc gólcsend következett, hetesből megint Reizinger volt eredményes, aki 2-4-re módosította az állást. Meglepő módon ezúttal nem Fébert Levente kezdett a pápai kapuban, a hazaiak edzője Harcos Attilának szavazott bizalmat, aki oroszlánrészt vállalt a felzárkózásból, a 19. percre érte utol a Pápa ellenfelét, Szakács egyenlített, aki nem sokkal később a vezetést is megszerezte a mieinknek (8-7). A 10-10-es félidei állás Sarus góljával alakult ki. A második játékrész Reizinger góllal indult, melyre az ellenfél egyből válaszolt, felváltva estek a találatok mindkét oldalon. Többször is a maga javára fordíthatta volna a meccset a Bakonyerdő, ám sok technikai hibát vétett, rengeteg volt az eladott labda és a kimaradt ziccer, így a második félidő derekán négy góllal ellépett a Komárom. 16-20-nál Kapcsándi Zsolt időt kért, igyekezett rendet tenni a fejekben, ugyanis néhány téves játékvezetői ítéletet alaposan felborzolta játékosai idegeit. A rövid szünet sem segített, öt perccel a lefújás előtt 20-25-ös állásnál még egy utolsó rohamot indítottak Reizingerék, sikertelenül, így a vendégek elvitték a két pontot Pápáról.

Bakonyerdő Pápa – Komárom 22-27 (10-10)

Kapcsándi Zsolt: Nagyon csalódott vagyok, úgy érzem, semmi nem akar összejönni, ha este tízig játszunk, akkor sem nyertünk volna. A Tarján ellen jobban játszottunk, ott egyedül a végeredménnyel nem voltam elégedett, minden más jól működött. Ma ezt nem mondhatom el, igaz jól védekeztünk, sajnos az átlövőink nem lőttek jó százalékkal, ez kicsit megfogott minket. Hozzátartozik a történethez, hogy néhány játékosom fejben nem képes tolerálni ezt a szintű játékvezetést, és erre sajnos bajnoki pontok mennek rá.

Pápai gólszerzők:
Reizinger Szabolcs 9
Szakács Dániel 5
Sarus Ferenc, Nagy Péter, Pethő Zoltán 2
Bors Patrik, Brád Gergely 1

A csapat március 2-án Veszprémbe látogat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!