Csapatfotózás a Lombardnál


2014-02-21 16:17:44  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Csapatfotózás a Lombardnál főképe
Február 22-én szombaton már a nyolcaddöntőkkel folytatódnak a Ligakupa küzdelmei. Az oda-visszavágós párharc első állomásán a Lombard Pápa Kecskemétre utazik, ahol a Széktói Stadionban igyekszik minél jobb eredményt elérni. A csapat a keddi Veszprém elleni felkészülési találkozó után csütörtök kivételével napi egyet edzett. Tóth Bálint szerint egyben van a csapat, szeretnének minél jobb eredményt elérni, és természetesen továbbjutni. A csapatnál Goran Maric rehabilitációja jól halad, a gólerős támadó a héten Spanyolországba utazott, ahol a műtétet végző orvos újra megvizsgálta, és egy rehabilitációs edzővel is találkozott. Dlusztus András visszatérésére még várni kell, de mint megtudtuk, az ő állapota is egyre biztatóbb. Ahogy már megszokhattuk a szezonkezdetekkor, a pénteki edzést megelőzően az egyéni képek mellett elkészült a 2014-es tavaszi szezon csapatfotója is, a vezetőség tagjai mellett megörökítették a három kapust és a 18 mezőnyjátékost – a felvételről Goran Maric, Szabó Ottó és Dlusztus András hiányzik - a fotók hamarosan elérhetőek lesznek a hivatalos honlapon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!