Farsangi kavalkád a tarczys ovisuli foglalkozáson


2014-02-18 20:12:52  | cikk: Babos Petra  | 


Farsangi kavalkád a tarczys ovisuli foglalkozáson főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy megrendezik az úgynevezett ovisuli rendezvénysorozatot, ahol a nagycsoportos óvodások megismerkedhetnek az iskolával és a leendő tanító nénikkel.
- Mikulás és karácsony után most a farsangi kavalkádra invitáltuk a kicsiket, ahol álarcot, bohócot készítettünk, ügyességi játékokban próbálhatták ki magukat és persze farsang lévén, táncolhattak is. A mai napon a 4. c osztályosok vidám farsangi műsora fogadta a gyerekeket - tájékoztatta hírportálunkat dr. Kalmárné Bóka Ildikó tanító.
Az intézmény március első hetében, 3-a és 7-e között nyílt hetet tart, amelyre a tanulók szülein kívül a leendő elsős szülőket is szeretettel várják, hogy egy óralátogatás keretében megismerkedjenek az intézményben folyó munkával.
Dr. Kalmárné Bóka Ildikó elmondta még, március 12-én megkezdődnek a csoportfoglalkozások, ahol a gyerekek még közelebbi kapcsolatot alakíthatnak ki a leendő tanító nénikkel.
Az iskola a jövő tanévben is három osztályt szeretne indítani, egy kéttannyelvűt és két informatikai osztályt.
- Ezekre az ismeretekre a mai világban minden gyereknek szüksége van, amit iskolánkban magas szinten tanítunk. Az ovisuli zárásaként a húsvéti ünnepkörben tartunk foglalkozást. Minden programunkra sok szeretettel várunk minden érdeklődőt - tette hozzá a tanító.
A tanító nénik a 2014/2015-ös tanévben Vadóczné Mátis Gabriella, Sashalmi Tamásné, Nagyné Mayer Ágota, dr. Kissné Vadicsku Patrícia, Svasticsné Fodor Tímea és dr. Kalmárné Bóka Ildikó lesznek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!