U-7-es PELC Kupa


2014-02-16 18:06:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U-7-es PELC Kupa főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club a tél folyamán ötödik teremtornáját rendezte a Városi Sportcsarnokban. Ezúttal a 2007. január elseje után születetteknek, vagyis az U-7-es korosztálynak szoríthattunk. A nyolcfős mezőny két pályán 12 perces körmérkőzéseket játszott. A házigazdák és Győrszentiván két-két csapattal szállt harcba a bajnoknak járó trófeáért mellettük Bük, Veszprém, Gyirmót és Sümeg is igyekezett minél jobb eredményt elérni. A hazaiak első csapata kétgólos győzelemmel kezdte a sorozatot, közben Veszprém 11 gólt rúgott Győrszentivánnak, már ekkor sejteni lehetett, hogy a megyeszékhelyiek jó eséllyel pályáznak az első helyre, arról nem is beszélve, hogy néhány mérkőzéssel később a Pápa I-et is felülmúlták. A második számú pápai csapat hatgólos vereséget szenvedett a Gyirmóttól, a „kékek” a torna folyamán egy győzelmet, egy döntetlent és öt vereséget számláltak, így rosszabb gólkülönbséggel a nyolcadik helyen végeztek. A hazaiak egyes csapata szépen menetelt, a Veszprém elleni vereség után legyőzték a Haladást, a Gyirmótot és a Pápa II. elleni házimeccset is megnyerték. Utolsó fellépésükön a Győrszentiván II. ellen az ezüstérem volt a tét, a kicsik sajnos legalább tíz ziccert kihagytak, így a Győr-Moson-Sopron megyeiek begyűjtötték a három pontot. A tornagyőztes teljesen megérdemelten Veszprém lett. Horváth Tamás augusztus óta foglalkozik a gyerekekkel, a 21 fős keretből 18-an még óvodások, azt szem előtt tartva, hogy szinte mindenki az alapoktól kezdte a labdarúgást, már születettek biztató eredmények.
- Legutóbb Szombathelyen egy igen rangos tornán sikerült elhoznunk a harmadik helyet. A gyerekek motiváltak, sokan vannak az edzéseken, rossz szavam nem lehet rájuk. A mai teljesítményükkel is elégedett vagyok, az első csapat kis szerencsével odaérhetett volna a második helyre, a második csapat játékosainak nagy része mindössze két hónapja kezdte a focit, úgy gondolom jó úton haladunk.
A torna gólkirálya Veszprém együtteséből 20 góllal Bognár Martin lett, a legjobb játékos díja Gyirmótra Varga Mátéhoz került, a legjobb hazai játékosnak Balogh Mátét látták.

Eredmények:
Pápa I – Győrszentiván I. 3-1
Veszprém – Győrszentiván II. 11-1
Pápa II- Gyirmót 0-6
Sümeg – Bük 2-1
Pápa I – Veszprém 2-6
Győrszentiván I. - Győrszentiván II. 1-3
Sümeg – Gyirmót 1-9
Pápa II – Bük 2-2
Győrszentiván I.-Gyirmót 0-2
Pápa I – Gyirmót 4-1
Bük – Veszprém 2-9
Győrszentiván II. – Pápa II. 4-2
Győrszentiván I.- Pápa II 4-0
Sümeg – Veszprém 0-9
Pápa I – Gyirmót 1-0
Győrszentiván II. – Bük 4-2
Sümeg - Győrszentiván I. 1-2
Veszprém – Pápa II 5-1
Pápa I – Bük 2-1
Gyirmót- Győrszentiván II. 3-0
Veszprém- Győrszentiván 5-5
Bük – Gyirmót 0-6
Pápa I –Pápa II 5-0
Sümeg – Győrszentiván 3-2
Veszprém – Gyirmót 2-2
Sümeg – Pápa II 3-5
Pápa I – Győrszentiván II. 0-1
Bük – Győrszentiván 3-2

A végeredmény:
1. Veszprém
2. Gyirmót
3. Pápa I.
4. Győrszentiván II.
5. Győrszentiván I.
6. Sümeg
7. Bük
8. Pápa II.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!