Jótékonysági szülők-nevelők bálja a Mezőben


2014-02-16 09:24:24  | cikk: Babos Petra  | 


Jótékonysági szülők-nevelők bálja a Mezőben főképe
A Pápai Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola tizenkettedik alkalommal szervezte meg hagyományos jótékonysági szülők-nevelők bálját.
A szép számban megjelent bálozókat Békefi Imre igazgató köszöntötte, aki elmondta, a bál célja, hogy a szülők, tanárok és barátaik együtt, kötetlen formában is találkozzanak, jól érezzék magukat. Az igazgató arra sarkallta a jelenlevőket, hogy vásároljanak minél több tombolát, hiszen a mezős bálok jótékonysági céllal szerveződnek, bevételüket az iskola jól tanuló és rászoruló diákjainak megsegítésére ajánlják fel.
Az est nyitányaként a végzősök keringőjét láthatták a megjelentek, majd elkezdődött a mulatság, valamint a vacsora felszolgálása.
Az ínycsiklandó vacsoráról idén is az iskola tankonyhája gondoskodott, a résztvevők füstölt hússal, színes fűszerekkel töltött sertéstekercset, háromsajtos pulykamellet aszalt szilvával kukoricabundában, cukkinis, tejszínes tepsis burgonyát és párolt rizst ehettek, desszertként pedig somlói kockát erdei gyümölcsöntettel. A felszolgálást a pincér tanulók végezték. A bálra az aulát az ügyes kezű tanárok feldíszítették, valamint gyöngy-karkötőt készítettek a hölgyeknek ajándékba.
A hajnalig tartó mulatságon az Extázis Együttes, vagyis Vajda Krisztián és Matting Norbert húzta a talpalávalót. Az est során meglepetésként fellépett még a Három Grácia Formáció is. A bál csúcspontja a tombolasorsolás volt, ahol a résztvevők több mint 100 értékes terméket, utalványt nyerhettek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!