Folytatta téli menetelését a Lombard Pápa


2014-02-15 15:44:11  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Folytatta téli menetelését a Lombard Pápa főképe
Továbbra is szerda-szombat ritmusban játssza felkészülési mérkőzéseit a Lombard Pápa. A csapat szerdán Siófokon diadalmaskodott 4-2 arányban, ma pedig Nyitrán léptek pályára. A pápai gárda a szlovák első osztályban szereplő FC Nitra ellen a Szűcs – Tóth G., Struhár, Présinger – Tajthy, Sekour, Király, Németh M. - Orosz, Eszlátyi, Kenesei összeállításban kezdett, a második félidőben Nagy Sándor, Nagy Tamás, Kulcsár, Griffiths, Csizmadia, Arsic és Horváth Richárd is lehetőséget kapott. Az első játékrészben kihagyta lehetőségeit a Pápa, így egygólos hazai vezetéssel vonulhattak pihenőre a csapatok, a második félidőben javult a helyzetkihasználás, Lombard részről először büntetőből Sekour egalizált, majd a hajrában Nagy Tamás és Kulcsár Kornél is beköszönt, így alakult ki a 3-1-es vendégsiker. A csapat remek előjelekkel várhatja az előttük álló szezont, hiszen Tóth Bálint tanítványai nyolc mérkőzésen is veretlenek maradtak. Mint megtudtuk, a Siófok ellen próbajátékon játéklehetőséghez jutó Szilágyi Márk, Pechi Tamás valamint Schmid Máté játékára sem tart igényt a vezetőség, a fiatal labdarúgók ma már el sem utaztak a kerettel. Az utolsó felkészülési találkozót a kiadottól eltérően február 18-án 15 órától rendezik a Perutz Stadionban, az ellenfél Veszprém együttese lesz.

FC Nitra – Lombard Pápa 1-3 (1-0) Gsz.: Cléber ill. Sekour, Nagy T., Kulcsár

A klubhoz kapcsolódó hír, hogy február 18-án 10 órától megkezdődik a tavaszi szezonra szóló bérletek árusítása, melyeket a Perutz Stadion főépületében a szokásoknak megfelelően munkanapokon lehet megvásárolni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!