Sikeres idényt zárhatnak serdülő kézilabdázóink


2014-02-14 06:59:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sikeres idényt zárhatnak serdülő kézilabdázóink főképe
A 21. fordulóban a 21 mérkőzésen mindössze egy vereséget szenvedő, a serdülő bajnokság éllovasának számító MKB-MVM Veszprém volt a Bakonyerdő Pápa ellenfele. A pápaiak nagyon közel állnak a pontvadászat elején kitűzött céljukhoz - kéziseink legalább két csapatot szerettek volna megelőzni az idény során - erre meg is van minden esélyük, hiszen az Ajkát már biztosan maguk mögé utasították, és ha jövő héten Százhalombattán legalább döntetlent érnek el, a házigazdákat is megelőzik. Kapcsándi Zsoltnak Éles Józseffel a kispadon a 15(!) játékossal érkező veszprémiek ellen betegségek, sérülések és iskolai elfoglaltságok miatt több meghatározó játékosát is nélkülöznie kellett, így a tisztességes helytállást tűzte ki célul. Az első játékrészben még jól tartották magukat a hazaiak, a félidőben mindössze hét gól volt a különbség. A második felvonásban nagyobb sebességi fokra kapcsolt a Veszprém, a rövid kispaddal rendelkező Pápa pedig teljesen elfáradt, így a megyeszékhelyiek magabiztos győzelmet aratva megnyerték a mérkőzést és bebiztosították bajnoki címüket.

Bakonyerdő Pápa - MKB-MVM Veszprém 16-43 (10-17)

A bajnokság alapszakasza február 20-án Százhalombattán zárul.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!