Farsangi kavalkád a Tarczyban


2014-02-13 20:39:03  | cikk: Babos Petra  | 


Farsangi kavalkád a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola auláját ma délután vidám, jelmezbe öltözött diákok lepték el. Az ötletesebbnél ötletesebb maskarák között volt Spongyabob, királynő, cowboy, katona, vámpír, Pompom, popcorn és indián lány, szerzetes, focista, pincér és tündér is. A hagyományos alsós iskolai farsangon a 4. c osztály vidám összeállítását a 350 alsós diák jelmezes felvonulása követte.
Szalainé Kálovics Erzsébet, a 3. c osztály tanítója hírportálunk kérdésre elmondta, a gyerekek már hetekkel ezelőtt lázasan készültek a farsangra. Az osztálytermeket díszekkel, papírbohócokkal és maskarákkal csinosították, valamint mindenki kiválasztotta a neki legjobban tetsző jelmezt.
A kéttannyelvű tagozaton egy három tagból álló zsűri díjazta a legötletesebb és a legjobb házilag készített jelmezt.
A délután során a jókedvé, a nevetésé és a felhőtlen mulatozásé volt a főszerep. Az osztályokban táncolhattak, versenyezhettek és finomabbnál finomabb édességeket majszolhattak a gyerekek.
Az iskola jövő kedden, vagyis február 18-án tartja az ovis farsangot, melyre minden leendő elsőst szeretettel várnak a szervezők.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!