Újabb Lombard győzelem a felkészülési időszakban


2014-02-12 18:46:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb Lombard győzelem a felkészülési időszakban  főképe
Az eredeti programtól eltérően nem a Siófoki Bányász edzőcentrumában, hanem a Balatoni Vasas műfüves pályáján lépett küzdőtérre a Lombard Pápa együttese. Tóth Bálint csapata a hetedik edzőmérkőzést játszotta a Balaton-partiak ellen, eddigi mérlegük imponáló, hiszen még nem szenvedtek vereséget. A siófokiak ellen Tóth Bálint a Markek – Tóth G., Struhár, Présinger, Németh M. – Tajthy, Sekour – Orosz, Király B., Eszlátyi – Kenesei összetételnek szavazott bizalmat. Remekül kezdte a meccset a vendég csapat, hiszen Király és Kenesei révén 12 perc alatt már 0-2-t mutatott az eredményjelző. A magabiztos előny tudatában visszaállt a Lombard, a Siófok pedig Horváth góljával szépített, majd Kiss jóvoltából egyenlített. A szünetre mégis egygólos előnnyel mehettek a mieink, Eszlátyi köszönt be. A második játékrészben három próbajátékos kapott lehetőséget, Szilágyi Márk, Pechi Tamás, valamint Schmid Máté, így ők már testközelből láthatták, hogy Horváth beállítja a 2-4-es végeredményt.
A csapathoz kapcsolódó hír, hogy két ifjú játékos, Jagodics Bence és Horváth Richárd is csatlakozott a csapathoz, az ősszel csak két meccsen szereplő Dóczi Krisztiánra viszont nem számítanak Pápán, ő az NB II-es Ajkában folytathatja a pályafutását.

FGSZ Siófok - Lombard Pápa 2-4 (2-3) Gsz.: Horváth P., Kiss Zs., ill. Király B., Kenesei K., Eszlátyi, Horváth R.

Siófok: Tajti N. (Ambrusics) – Kiss Zs., Tímár, Fülöp N., Novák – Pál A. (Gárdos), Futó, Vass M. (Bogáti), Papp M. – Ivancsics – Horváth P. (Waltner)

Lombard Pápa, 1. félidő: Markek – Tóth G., Struhár, Présinger, Németh M. – Tajthy, Sekour – Orosz, Király B., Eszlátyi – Kenesei K. 2. félidő: Horváth G. – Nagy S., Nagy T., Struhár, Szilágyi M. – Pechy, Kulcsár K. – Schmid, Arszics, Horváth R. – Griffiths

A Lombard Pápa az utolsó előtti tesztmeccsét február 15-én Nyitrán játssza.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!