Transzparens hitelesítés és újabb távozó a Lombardnál


2014-02-11 11:23:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Transzparens hitelesítés és újabb távozó a Lombardnál főképe
Az NB I-es labdarúgó mérkőzések esetében valamennyi transzparenst, amely ábrát, feliratot és szimbólumot tartalmaz - melyet a nézők, szurkolók labdarúgó mérkőzésekre kívánnak bevinni - kötelesek a mérkőzéseket megelőzően a klubbal és a rendőrséggel hitelesíttetni. Érvényes ez azokra a transzparensekre is, melyeket tavaly már engedélyeztek, ugyanis ezek az engedélyek lejártak. Ezen feliratokon kizárólag a szurkolói csoportok nevei és elnevezései jelenhetnek meg. A beviteli engedélyen fel kellett tüntetni a transzparensért felelősséget vállaló személy adatait, a kihelyezett felirat méretét, színét. A Lombard Pápa tavaszi mérkőzésein használatos szurkolói transzparensek hitelesítését ma reggel tartották a klubházban, mely során a Bakony Tigers megkapta az engedélyt, melyet a rendőrség és a klub képviselője aláírásával illetve pecsétjével ellenjegyzett.
A csapathoz kapcsolódó további hír, hogy a játékosállományban újabb változás történt, Ceasar Quinterohoz és Rodenbücher Istvánhoz hasonlóan Novica Maksimovic is elköszönt a csapattól, a szerb középpályás ősszel 11 összecsapáson jutott szóhoz, gólt nem szerzett. A klub tovább egyeztet Batik Bence, Horváth Richárd és Jagodics Bence szerződtetéséről, Georges Griffiths – ha kicsit késve is – de megérkezett Pápára, és a mai edzésen már részt vett.

A csapat február 12-én Siófokon folytatja a felkészülési mérkőzések sorát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!