U-11-es utánpótlás torna


2014-02-09 15:36:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U-11-es utánpótlás torna főképe
Az U-11-es korosztály küzdelmeivel tovább folytatódtak a Városi Sportcsarnokban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club téli teremtornái. A 2003. január elseje után születettek mezőnyében két pápai csapatnak szoríthattunk, ellenfelük két csoportba osztva Gyirmót, Celldömölk, Ajka, Hévíz, Veszprém és Győr volt. Az ’A’ csoportban a Pápa I. alakulata egy Gyirmót elleni győzelemmel kezdett, majd három góllal kikaptak a Celldömölktől, végül az Ajka elleni 0-0-s döntetlen azt jelentette, hogy csoportmásodikként a bronzéremért küzdhetnek, a döntőbe Celldömölk került. A ’B’ kvartettben a pápaiak a mezőnyből kiemelkedő Veszprémtől elszenvedett vereség után a Hévízt legyőzték, sajnos az Üstökös ellen ismét alulmaradtak, így az ötödik helyért csatázhattak, a fináléba igazolva a papírformát Veszprém került. A 7. helyért vívott meccset egy góllal Hévíz nyerte, sajnos a Pápa II.-nek a hatodik hely jutott, a fiatalokat az ajkaiak győzték le két góllal. A harmadik helyért vívott találkozó pápai fölényt hozott, 5-1-re nyertek a házigazdák. A tornát megérdemelten a veretlen Veszprém nyerte. Kiszlinger Balázs, a PELC edzője felemásra értékelte a kupát.
- Vegyes érzéseim vannak, hiszen a Pápa I. megszerezte a harmadik helyet, de véleményem szerint döntőt kellett volna játszanunk. Erre meg is volt minden esély, sajnos a csoportmeccsek során az Ajkát nem tudtuk legyőzni, így le kellett mondanunk a döntőbeli álmainkról, de a harmadik hely is igen szép eredmény. A második csapatunknak is szeretnék gratulálni, hiszen egy erős mezőnyben remekül helytálltak.

A legjobb hazai játékosnak Benedek Márkot (Pápa II.) választották, a legjobb kapusnak Fekete Boldizsárt (Hévíz) látták. A torna legjobb játékosa Kötél Tamás (Veszprém) lett, a gólkirályi cím Hauser Bálinthoz (Pápa I.) került.

A csoport
Pápa I – Gyirmót 1-0
Celldömölk – Ajka 0-0
Pápa I – Celldömölk 1-4
Ajka – Gyirmót 0-0
Pápa I –Ajka 0-0
Celldömölk – Gyirmót 0-0

A csoport végeredménye:
1. Celldömölk 5 pont
2. Pápa I. 4 pont
3. Ajka 3 pont
4. Gyirmót 2 pont

B csoport
Pápa II – Veszprém 0-2
Üstökös – Hévíz 0-0
Pápa II – Hévíz 1-0
Üstökös –Veszprém 1-1
Pápa II – Üstökös 1-4
Veszprém – Hévíz 1-0

A csoport végeredménye:
1. Veszprém 7 pont
2. Üstökös 5 pont
3. Pápa II. 3 pont
4. Hévíz 1 pont

7. helyért: Gyirmót – Hévíz 0-1

5. helyért: Ajka – Pápa II. 2-0

3. helyért: Pápa I. – Üstökös 5-1

Döntő: Celldömölk – Veszprém 0-4

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!