Rendkívül sikeres volt a szülők-nevelők bálja a Tarczyban


2014-02-09 08:56:19  | cikk: Babos Petra  | 


Rendkívül sikeres volt a szülők-nevelők bálja a Tarczyban főképe
Vízkereszttől, vagyis január 6-tól megkezdődött a farsang, a bálok, a vidám mulatságok időszaka. A február Pápán is mulatozásra sarkallja a bálozókat, szinte minden iskola rendez bálokat. Szombat este a Tarczy Lajos Általános Iskola tartotta a szülők-nevelők bálját, melyen közel 200 bálozó vett részt.
Az est nyitásaként Venczel Csaba iskolaigazgató köszöntötte a szép számban megjelenteket, aki köszönetet mondott minden szponzornak, támogatónak, akik nélkül nem jöhetett volna létre az est.
Az iskolában már hagyomány, hogy a hetedik-nyolcadikos diákok romantikus keringővel nyitják meg a bált, így történet ez most is. Majd őket lendületes rock and roll bemutató követte, ami jól megalapozta azt est hangulatát.
A bálon részt vett Unger Tamás, Pápa város alpolgármestere, Egyházi Andrea, a Pápai Tankerület vezetője, Kádi Attiláné Patus Viktória, a szülői munkaközösség elnöke és helyettese, Horváthné Szabó Andrea, valamint Frank Rombouts ezredes, a Nehéz Légiszállító Ezred holland parancsnoka és felesége, Sarah Fellows.
A jó hangulatú mulatságról természetesen a tombolasorsolás sem hiányozhatott, ahol a legszerencsésebb egy értékes álomutazást nyerhetett.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!