Megtartotta hagyományos jótékonysági bálját az Acsády


2014-02-09 08:47:04  | cikk: mo  | 


Megtartotta hagyományos jótékonysági bálját az Acsády főképe
Változatos, sokféle táncos műfajt felvonultató műsorral készült az Acsády Ignác Szakképző Iskola bálozói szórakoztatására. Az intézményben régi hagyomány a szülő-pedagógus bál megszervezése, melyet egyrészt az együttlét öröméért, másrészt pedig jótékony célból rendeznek. Az est folyamán dr. Császár Éva köszöntötte a megjelenteket. Az igazgató azt hangsúlyozta, a bál teljes bevételét minden évben az iskola céljaira fordítják. Az utóbbi években ebből az összegből vásárolt a szülői munkaközösség sötétítő függönyöket, padokat, székeket, támogatta az A-épület folyosójának felújítását, az iskola pályaválasztási munkáját, pénzsegélyt nyújtott a tanulóknak családi tragédia esetén. Dr. Császár Éva kiemelte, a bál jó példája annak, hogy az emberek még a legnagyobb válság közepette is képesek összefogni és segíteni, hiszen ezt mutatja a résztvevők, valamint a tombolatárgyak felajánlóinak száma, illetve a műsorban szereplők aktivitása is. Az igazgató köszönetet mondott mindazoknak, akik munkája vagy támogatása révén a bál létrejöhetett.

Az intézményvezetői köszöntőt követően elsőként Ipsicsné Nagy Erzsébet és férje néptáncos koreográfiáját láthatta a közönség, majd a Zafír hastánccsoport táncosai vonták magukra a bálozók tekintetét. A műsorban változatos koreográfiákat mutatott be Kiss Virág és modern tánccsoportja, majd az összeállítást a végzős tanulók bécsi keringője zárta.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!