Rodenbücher az MTK-hoz igazolt


2014-02-06 17:44:09  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mtkhungaria.hu  | 


Rodenbücher az MTK-hoz igazolt főképe
Az elmúlt héten adtunk hírt arról, hogy a Lombard Pápa játékosa, Rodenbücher István a csapat vezetőségének engedélyével korábbi együttesénél, az MTK-nál szerepel próbajátékon. A védő a legutóbbi, Dunaszerdahely elleni tesztmeccsen a kezdőcsapatban kapott lehetőséget, és Garami József a lefújás után úgy nyilatkozott, látszik, hogy a játékos az elmúlt hetekben is keményen dolgozott, ráadásul az elmúlt években sokkal rutinosabbá is vált. Mivel szükségük van még egy belső védőre, szorgalmazza az MTK-val korábban bajnoki címet nyert Rodenbücher szerződtetését.
- A pápai vezetők jelezték, hogy a korábbi feltételekkel nem tudnak foglalkoztatni, és az sem titok, hogy a klub nekem is tartozik. Abban maradtunk, ha tudok, eligazolhatok, én pedig mondtam Garami Józsefnek, szívesen folytatnám a pályafutásomat az MTK-ban. Hétfőtől már a csapattal edzettem, és abban maradtunk, csütörtökig eldől, hogyan tovább – mondta Rodenbücher az mtkhungaria.hu-nak.
Mára hivatalossá vált, hogy a labdarúgó fél plusz két éves szerződést írt alá az MTK-val. Rodenbücher 2011 augusztusában igazolt Pápára, az őszi szezonban 14 mérkőzésen lépett pályára, mindannyiszor kezdőként.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!