Kosarasok és TV-sek barátságos mérkőzése


2010-02-08 23:49:49  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Kosarasok és TV-sek barátságos mérkőzése főképe
A Pápa-Damla KC csapata szakítva a hagyományokkal ma délután a kosárlabdát focilabdára, a Pápa Városi Televízió kispályás csapata, a Monitor FC a kamerát és a mikrofont teremcipőre cserélte. A két csapat baráti viszonya kapcsán a felek immár sokadik alkalommal jöttek össze egy barátságos mérkőzésre, melyből ezúttal kisebb sérülése miatt nem tudta kivenni részét Vajda József, a Pápa mestere. Ott volt viszont a fedélzeten Varga András főszerkesztő, aki a kapuból dirigálta társait. A mérkőzésen 4-1-re elhúztak a tv-sek, ám a kosarasok jobb erőnlétüknek köszönhetően egalizáltak, végül az 5-4-es végeredményt a Monitor FC oszlopos tagja, Horváth Gergely állította be. A stílusosan 4x10 perces találkozón a tartalékos Monitor FC alakulatát hol mezőnymunkájával, hol pedig parádés védéseivel Kasza László világbajnok segítette. A Városi Televízió csapata legközelebb a február 20-ai Télutó Kupán méretteti meg magát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!