44-en kaptak jutalmat a PELC-től


2014-02-06 12:13:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


44-en kaptak jutalmat a PELC-től főképe
Január első hetében egyedülálló kezdeményezést hirdetett a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. Az egyesület ugyanis nemcsak a pályán nyújtott teljesítményt, hanem a játékosok iskolai eredményeit is figyelemmel kíséri, és ha van rá mód, el is ismeri. A PELC honlapján meghirdetett játékban könyvutalvánnyal és koncertbelépővel jutalmazták azokat a gyerekeket, akik a 2013/2014-es tanév első félévében jól teljesítettek az iskolapadban. Ehhez 4,5-es tantárgyi átlagot (első és másodikosoknál szöveges értékelés esetén maximum egy kivétellel tantárgyanként a legjobb minősítést) elérő bizonyítványukat kellett eljuttatni a klubhoz. A január 31-i határidőig 44-en küldték be remek félévi bizonyítványukat.
- A 40 feletti létszámnak nagyon örülünk! Gratulálunk és további sok sikert kívánunk mindenkinek a pályán és pályán kívül egyaránt! A jutalom könyvutalványokat az edzők fogják átadni. Tanév végén folytatjuk – olvasható a hivatalos honlapon.

A díjazottak névsora:

U-7: Joó Kristóf

U-8: Bódai Bálint, Erdősi Milán, Hauser Máté, Telekesi Dániel, Rozman Adrián, Boldog Kolos, Horváth Áron András

U-9: Bódai Ákos, Farkas Bence, Sós László Dániel, Szaller Patrik, Kun Szabó Attila, Joó Milán

U-10: Gulyás Bálint, Karácsony Kristóf Zoltán, Vörösvári Máté, Varga Bence, Auer Dávid, Présing Balázs, Tóth Dominik, Tamás Benedek, Szűcs Dániel, Németh Kornél, Gombos Milán

U-11: Cseke Patrik, Császár Jácint, Cser Botond, Vesztergom Bettina

U-12: Tóth Barnabás, Tóth Levente, Korn Bence

U-13: Hanania Dominik, Áldozó Botond, Péter Kristóf

U-14: Barth Zsigmond, Szabó Erik

U-15: Szigeti Ákos, Györkös Bence, Horváth Daniella, Bognár Zsófia, Krivácsy Eszter, Takács Petra, Varga Kata

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!